Кладионица

1. elce levante je x.kontam i iks dana.2 mrtve ekipe.
    lokeren genk isto x.lokeren gubio poslednjih nedelja.polako da se izvlace,bice zadovoljni sa neresenim ishodom.a i tu su na tabeli.

2. Аргентина - Перу млади кец 1.35, првенство Јужне Америке. Не знам какве су прилике тамо ал примамљиво звучи да се веже са Оклахомом и Светим Антонијем.

3. Gde je Papet da pusti rumunjskog Acu Ilića i njegovu kučku. Treba mi za Olimpijakos.

4. мој је прошао. шета за јуче.
    лијеп викенд

5. pišam se na toronto

6. izijem čekam opet neku kvotu 5.6 da se obogatim

7. Momcadi, odsutra krece jebanje mocartoa lolako ali sigurno.
    Molim sve nba statisticare da mi kazu 3 najsigurnija igraca sto se tice poena.
    Pozz

8. Kako mene neko jebe onako ultra bezobrazno.
    http://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=830503600106&pin=5812
    Ali SVE, JEBENO SVE glat prođe i ne. Ne mogu jebeni šugavi šiptarski cigani da izdrže ni jebeno nerešeno protiv šugavog Arsenala. Jebem li vam svaki milion uložen u klub kad vam štopera igra jebeni deda Demikelis. I kad jebeni fosil od Pelegrinija sve vreme drži onog Fernandinja, prevaru jebenu od igrača. Samo da čestitam Šahtjoru što su njega i ono šugavo govedo od Mkitarijana utopili za odlične pare.
    HAHA, Pelikani dobili Toronto bez Dejvisa. O majko sveta, čega se sve neću nagledati...

9. Dobar si tiket sastavio, al šta će ti engleski derbi na njemu jebo te konj.

10. Jeste sve lepo došlo, favoriti nisu podbacili. Ja dobar nekih dve crvene, posle debakla u petak i subotu.

Grifine, što ti ne piše kvota i dobitak? Kontam da je uplata 3000?

11. samo da se opet popišam po torontu poyy

12. Nišikori - Almagro Ukupno gemova 33.5 - 1.80
    Raonić - Marčenko Hendikep setovi 1 (-2.5) 1.52
    Muguruza - Eraković Hendikep setovi 2 (-1.5) 2.50
    Cibulkova - Flipkens Hendikep gemovi 2 (-4.5) 1.90

13. Muguruza

e jebes mi sve! :D

14. muguruza buduca top5 igracica

15. У тенис се ич не разумем. НБА испоштовао синоћ, лејм је што нисам ставио Аргентину 4:0 беше прво. Назад на дровинг боард.

16. Predlog za danas:

EVERTON - VBA >>> kmb 1&2-3
    GEJTSHED - GRIMZBI > tgg GG
    BOLONJA - PERUĐA >> ug 2+
    NANSI- ORLEAN > sns KIXVPPX

Ukupna kvota : 9
    Sportski pozdrav!

17. Momci dajte 2-3 igraca sigurna?

18. Momci dajte 2-3 igraca sigurna?

Eo braćala, prepiši od mene koja god tri oćeš, sve je sigurica https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1730-3947896-1258

19. Hvala dobar si drug pozz

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.