Кладионица

1. Чекам Грифиндора до 12х за играче, ако га не буде, гађам сваког другог са листе плус.

2. Momci dajte 2-3 igraca sigurna?

Од мене имаш једног али вредног
    Ал Хорфорд +

3. Eo braćala, prepiši od mene koja god tri oćeš, sve je sigurica https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1730-3947896-1258

Ja istripovao da si ostavio link do onog dela na mozzartu KOSARKA-IGRACI

4. лоооол, одиграо сам све што је било у понуди, и све по рандом систему, нисам гледао ни ко је у питању, ни против кога игра, ни колка је граница, ма ништа... САМО НЕК ЈЕ РАНДОМ

5. Е, а ако неко оће тенис, ево и за тенис имам тикет...

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1730-6372051-1258

6. Nouvere i ti si drugar ali ga nema u mocartu
    Fala

7. NIK JANG PREKO
    TAJRIK EVANS PREKO

8. Слепи Ретард
    Е, а ако неко оће тенис, ево и за тенис имам тикет...

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1730-6372051-1258

MOZZARTBET>KLADJENJE>TENIS

9. Mocart će noćas biti jeban jako... Dve maksimale idu u Pančevo, pasteštasamreko

10. Lowry minus (do sad sam ga igrao plus uvek jeo govan), Young plus.

11. Блејче мени се плаче мајке ми. Не знам како је теби... Тебра 9 сома сти се потопило а могло је да буде 80 по мојим прорчунима можда чак и јаче.... Јеботе стварно ми се плаче...

12. иначе одигро сам долгополова пре пар дана кад је била квота 1.2 на њега. сконтах има неку повреду на кладијоницама замена квота сад на лоренција 1 5, 1 .6 на долгополова фазон 2.2 2.3 ал га није било у понуди на меридијану, па ме интересује јел ће се рачуна мајка му стара ако пукне, а и он циган ако је повређен нек преда говедо ко дел потро па нек пути неког другог да се такмичи
    а не вако ем може усере мене, што и није нека штета, ситна лова у питање, ем може усере себе јер може се сјебе више ем усерава неког ко би заиста мого дигра. Себично говече

13. Znači da ne znam one likove što rade dole u Milenijumu (i da mi nije bliže), tako bih iskusno zapalio do Mocarta ili bilo gde gde jebeno imaju sve NBA tekme u ponudi. U pičku jebenu prelepu materinu više, svaki jebeni put zakinu za bar 2-3 tekme, a juče su imali u ponudi 5 tekmi od 12! Znači ispizdeo sam. Jedino što je ok što imaju svi igrači u ponudi, ali džaba mi to kad mi daju neku poklončinu od kvote, k'o skoro 1.40 na Čikago protiv jebenog Bostona. I kako to da ne ispratiš? I onda ti pogađaj da li oni to imaju u ponudi ili ne... Jebem ti debilnu kladionicu.
    Inače, hteo ovo juče da ispratim za 2500 od tenisa, i naravno, nisam ni stigao da se iscimam do kladže koliko sam bio ošamućen:
    http://i.imgur.com/cK9MpkG.png
    I tačno će kao iz pičketine da prođe. Evo gledam, jedino šugavi Fonjini nije dobio od favorita, a njega inače izbegavam pošteno jer je degenerik.
    Fejse, šta da ti kažem. Pokušavam da se što manje nerviram, ali jebiga.
    I loše računaš. :) Prva dva oba nešto preko 30k, drugi 42k, što mu dođe nešto preko 100k. Najlaganije moguće. A Degrašak sam ubacio jer mi je neka tekma bila počela, to nisam odigrao od gajbe, nisam ni gledao statistiku.

14. Jos monfis mi ostao za 1500 iz penisa, odigrah 30 tekmi i kvota 77..
    AJDE MONFIS BRE

15. HAHAHAAHHHAAHAHAHAHAHAHAH
    SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

16. To vam Cilmo pomogo sa onom zmijom sto je kacio

17. E sad da me isterate iz teme zato sto sam uplatio 20 dinara.
    Jebiga, mislio sam zebancija, nece prodje pola.
    Al okej, za klabing imam OPA

18. 21.01. 02:20 7611 GOFFIN D. M.BAGHDATIS
    -:- (-:-)
    ki 1
    1.35
    Fiks
    21.01. 02:20 7609 MURRAY A. M.MATOSEVIC
    vh 2 (-8.5)
    1.75
    Fiks
    21.01. 07:05 7616 KARLOVIC I. KYRGIOS N.
    vh 2 (-2.5)
    1.62
    Fiks
    21.01. 08:05 7604 GROTH S. KOKKINAKIS T.
    ugIs 10+
    1.57
    Fiks
    21.01. 05:35 7614 J.CHARDY SEPPI A.
    ki 1
    1.50
    Fiks
    21.01. 11:05 7624 HALEP S. GAJDOSOVA J.
    vh 2 (-7.5)
    1.47

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.