Кладионица

1. Kako su prosle bogdanoviceve asistencije?

2. CapooN
    Kako su prosle bogdanoviceve asistencije?

Ocigledno nisu prolazile posto je imao samo 1, a za Gista sam izneverovao, samo 1 skok jbt

3. Priznaj da su za bogdanovica bile krive navijacke strasti :DD

4. Nisu, sta vise hteo sam da ga igram minus poene, al mi bilo rizicno pa resih to da preskocim. A posto u dosta situacija on ima loptu pa daje pas iz kog sledi sut, pomislio sam da ce bar 3 puta pogoditi takve suteve.

Inace, Bogdan i Bjelica naizmenicno. Kad je Bogdan u +, Bjelica ide u -, i obrnuto. Vec 4,5 kola je tako.

5. управо одигро

Атланта +104.5
    Бруклин -94.5
    Кливленд-Сакраменто +204.5
    Финикс-Чикаго -211.5

Укупна квота 11.75

6. Pošto je jebeni Milenijumov sajt ultra retardiran, ovo mi je današnji tiket za izvlačenje iz govana:

Junajted 1
    Čelsi 1x (stavio samo zato što Murinjo večito te jebene derbije igra na iks)
    Totnm x2
    Roma 1
    Real 1
    Šalke 1x (ovo nikako ne bih preporučio da se odigra, pošto je Šalkeu povređeno brdo igrača, ali ja sam to naravno tek kasnije saznao)
    Menhengladbah x2
    Nant 1x.

7. Ovako
    Junajted 1
    Danksa h2
    Nemačka 1

posl 2 rukomet

8. Junajted 1
    Totenhem 3+
    mehengladbah x2
    atl madrid 2
    roma 1
    liverpul♥ 1

20kvota

9. Celzi - Siti PiK X
    Mancester Utd H1
    Stoke - QPR GG
    Crystal - Everton gol u prvom gol u drugom
    Sunderland daje 2+

10. Mega - Buducnost (-7.5) H2
    Dasic 8.5 +
    Dixon 10.5 +
    Pavlovic 11.5 +

Buducnost je prakticno ispala iz Evrokupa pa ce svim silama da igraju ABA da bi zadrzali drugo mesto. Megi je nekoliko igraca povredjeno i nisu trenirali nekoliko dana, prica se da je jedan od njih Jokic. I ako igra Jokic, mekan je dosta u odbrani pa bi Dasic trebalo da preskoci granicu.
    Dixon ce da igra celu utakmicu, uzima dosta suteva a igra protiv rovitog Tepica, Marinkovica i Daloa.

U mocartu je granica na Bukera 10.5, to je + u glavu. Cibona nema centre, tj. ima samo Zizica al on ima 17 godina, a Buker ako igra igrace 30+ minuta.

11. Ispratio i dodao sehovica +

12. Oladipo +
    Karter Vilijams -
    Harden +
    Henderson +
    Pol -
    Lilard +
    Kazns -
    Ibaka -

13. Gazimudo
    Celzi - Siti PiK X
    Mancester Utd H1
    Stoke - QPR GG
    Crystal - Everton gol u prvom gol u drugom
    Sunderland daje 2+

Kakva su ovo govna ja ne verujem

14. ja igram kup africkih nacija jesam li ja lud

15. иде Будућност ко ладна Морава...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.