Кладионица

1. Мада кладионице и даље имају поверење у Новгород, сада на лајву двојка чак 1.45.

2. Лајв, Интер победа, Легија даје гол 2.39

3. TAKO JE MILANSKI BOGALJI DOBRO GA DADOSTE AJMO DALJE DA JEBEMO LIGU LOPOVA

4. jupiiii, prekino post, 1400 dinži
    a uložio 500 na inter i zenit, jupiiiiiiiiiiiiiiiii

5. 2 tekme zaredom me jebu ovi majmuni bilbao i torino, u ligama ne mogu gol jebeni da daju ovde se karaju, oba puta 3+ prvo dodje, a ostalo doslo vec na poluvremenu jebo me konj da me jebo

6. Шта сад овај моцарт сиса курац јебем му матер да му јебем, још не потврђује победу Роме.

7. šarić 10,5 više

hezonja 9,5 više #africkasljiva (imaće puno minuta sigurno protiv ale, tako da bi ovo moralo doći)

kešelj 11,5 više

de kolo 13,5 više

oko 11 kvota, pa da čujem? dajte i vi neke afričkešljive

8. Nisam siguran za Sarica, gledao sam dosta puta Efes , uopste ne igra puno kod Dude a i kad igra nije da nesto mnogo suteva uzima.

9. jebem li ga, daj neki drugi prijedlog... ostali su ti ok?

10. Go Fedex!
    https://www.mozzartbet.com/#9992
    Edit: Bila je 3.25 kvota da osvoji turnir pre pocetka meca sa Corom.

11. Ja bih Kešelja zaobišao.

Gordić (9.5) + #afričkašljiva
    Krstić (10.5) +
    Heurtel asistencije (3.5) + Laboral dosta loše brani pik

12. Sad videh da ne igraju Miljenović i Jaramaz za Megu, pa dodajem još i:

Musli (14.5) -
    Kešelj možda i može +, kad nema Miljenovića ovi ostali će da prangijaju

13. pa to sam i ja čuo za miljenovića... realno, onda on, gordić, hezonja i krstić idu za cenera... nema ovo sa asistencijama na wwinu, a mislim da će doći

14. olimpijakos dade gol, skočismo svi, primiše kad smo taman sjeli na stolice

15. Vims, Kaun, Tomic, Perperoglu pljusevi.

16. olimpijakos dade gol, skočismo svi, primiše kad smo taman sjeli na stolice

Серем им се уста шугава, имао сам на лајву мање од 3.5 изневеровао сам

17. Vims 13.5 -
    Preldzic 7.5 -
    Krstic 10.5 -
    Dzejms 11.5 +
    Hezonja 9.5 +
    Spanulis 15.5 +
    Grejndzer 11.5 -

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.