Кладионица

1. meni pao onaj od juče sa 4 keca na jučerašnje plus današnje. danas pošto ima samo dve a ne vezujem lš nikad moraću da gađam neke ludnica kovin kvote

2. neću šalabe, ova virtuelna piva me brzo vataju lol

3. Daj Bože Š.
    Coa nađi neke Nemce ili Engleze ludake i igraj po 2 utakmice za 50 dinara gg I gg II. Imaćeš toliko para da ar placa više nećeš morati dole da prodaš.

4. ima li gdje da se odigraju ovi iz parova?

5. ma jok boh...kapiram da ću:

bajern x-1 i 0-3
    čelsea x-1 i 0-2

6. saću vidim kvote u balkanu

7. nešto neće da mi veže sa "i" stavlja mi sa zarezom jbg al bi trebalo da je bar 50 kvota a razmišljam i da pojačam sa tačno dva gola na bajern i 0-1 na čelsi

8. ovako pojačano:

bajern x-1 i 2 gola
    čelsi x-1 i 0-1

je kvota 277, na 200 kinti 55k
    to je to

9. http://prntscr.com/6feuj4

Квота мало преко 6.

Нејасна квота на Олимпијакос... разумем ја и потенцијални комбиновани састав и све али Оли је најјача екипа Грчке, ЛШ екипа и плус навијачи сигурно очекују пролаз у полуфинале због рођендана клуба.

Блекбурн се угра на суви квалитет иако много осцилирају током сезоне данас сам сигуран да не губе једино Х може неким чудом да им скине Болтон али преко тога не би требало.

Бајерн мора да отвори одма од почетка голом не смеју ништа да препуштају случају.

Мурињо иде на 0-0 и пробаће да умува неки буљашки гол као и у првој текми и онда тотална дефанзива па макар га дао и у 3. минуту.

10. ma munuće ga čelzi posle 70og kad ovi krenu na sve ili ništa, zato x-1 i 0-1

a što se bajerna tiče ne sumnjam da će da nasrnu ko cigan na pile samo što kapiram da će ovi da parkiraju autobus pa očekujem dva laka gola bajerna u drugom kad se ovi malo umore

11. evo par predloga od mene za nba:

bledso >18.5, brendon najt se povredio, znači da će ovaj da uzme većinu šuteva

klej tompson <21.5, lik tri tekme zaredom ne igra poslednju četvrtinu, kapiram da će večeras možda i više da odmara s obzirom na protivnika. e sad, on ako uđe u šut dovoljno mu je 15 min da pređe granicu, al vredi probati

oldridž >23.5, čovek konstantan protiv jačih ekipa

gasol p. >18.5, ovo mora, bore se za domaći teren, fila mora da se dobije, a i nema ko da ga čuva

majemi h1, igraće dragić i vajtsajd, bruklin nešto pao

12. Prolaz PSZ-a (3.00)

13. http://oi58.tinypic.com/oi7xh5.jpg

Siguran prolaz od juče, a moguće je da će tako nešto slično i večeras da se dogodi.

14. https://www.facebook.com/pages/Neodgovorno-se-kladimo/854817697897252?fref=ts
    dal su ovo tarzani ili neko odavde mogu samo da nagadjam, ali najveci su bogovi na internetu

15. Tačan rezultat:

Čelzi - PSŽ 2:1 (0:0)
    Bayern - Šahtjor 3:1 (1:0)

16. Ne moze se odigra ono sto sam hteo jebem im majku kapitalisticku videli da cu da im ugasim kladzu.

Odigrao tacne rezultate:
    bajern 2:0
    celzi 1:0

Kvota 50

17. Više kornera PSG, kvota 3.8
    Bayern-Shakhtar 2+ prvo poluvrijeme, kvota 2

Ukupna kvota: 7.6

18. Makaronac bilo bi ljepo da bajern dodje 2:0(2:0) xddd

19. hahah, taj rad
    držim nam fige

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.