Кладионица

1. ročesti+
    bertrans +

Moze

2. ajax daje 2, kvota preko 3 vredi svakako probati

3. I da, Bertans bez drugog r :D Koliko ljudi grese kod njega i Lovernja...

4. Hendikep na galatu 6,5 pa ovi se zajebavaju sa nama. Kucu bih stavio na to

5. jebi intera!
    haha prpa sad haha ladno kreće sad da ihjebe vuk

6. a baš sam se bio usro oće mi proći
    igro sam sledeće:

Čelzi-Psž 1p 0:0
    Bajern-šahtjor 1-1i2+
    Wolfsburg-inter 1i2+
    Napoli-nekišabani 1
    everton-dinamokijev 2+
    viljareala-sevilja gg3+

kvota 50

7. bvdlga
    Hendikep na galatu 6,5 pa ovi se zajebavaju sa nama. Kucu bih stavio na to

u najavi
    https://www.youtube.com/watch?v=Q1eb2EwmGRE

8. dnjipro pojebao olimpijakos sad i ajax, ovi slepci ni gol da uvale jebem ti kladjonu

9. jošda napoli dobije ove ruse, pa daj šta daš...

10. ne igraju noćas gasol, rendolf, konli i toni alen za memfis, iskoristite to i igrajte na vašington dok nisu spustili kvotu

11. hezonja zezoonja daj još peona dva

12. Ako ostane ovako, cekam Firencu 1xi2+ za 13 somaaa, aaaaa... 1x everton i Napoli kecuga, plus Zenit 1i2-3 na hiljadarku.

Ajdeeeeeee

EDIT: usrase me Galata i Inter na tiketima, a sto je najgore, ziv sam na nekim.

13. @Beni ne igra ni Garet Templ, pa bih se cuvao tog meca iskreno

14. http://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=830511300112&pin=5368
    Ma ne da govno ni ovu bedu da uzmem. Jebem ti ćivot odvratni. A Liverpul mogu da dobiju, a jebeno nerešeno ne mogu da izvuku protiv šugavog Briža.
    P.S. Slaven Bilić mije pušijo gowmno.
    Ne može ni u jebenom Milenijumu da se igra Vašington.
    Inače, Milvoki ispod hendikepa mi deluje jako realno, kao i 2 na Hjuston i Klivlend, mada ne isključujem x na nekoj od te dve tekme. I Lejkersi i Niksi ispod. Ali neću ispratiti ništa, neka ga puše ganferi odvratni.

15. gde mogu da odigram da će luka jović dati gol protiv spartaka?

16. AAAAAA prošo mi tiket ma jel moguće planetwina ti jebem trista
    ljudi jel stvarno došlo ovo što sam napiso malopre, možda livescore.com laže
    i oćete da vam slikam tiket ili verujete na reč?

17. boli nas kurac, manje - vise

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.