Кладионица

1. Cek cek, kome sve da posaljem u pvt...

Tulum, DekiPD, dalje?

2. i ja sam tu, i od mene imaš premiju (ako prođe, naravno!)...

3. Са вером у Џанкија! Чекам и ја пвт матори.

4. jebeš ga, pošalji svima koji su u poslednje vreme bili aktivni na ovoj temi...
    valjda će da ti se isplati, a nama se isplati u svakom slučaju :)

5. @dzankee
    Pitam te zato što sam se ja jednom tako sjebo:-) Poslao mi neki lik pozivnicu za neki forum. Tek otvoren. I prvi post je bio dojava Lincoln-Port Vale iz 2 u 1. Ja odigram za 500 dinara i dobijem 13500. I onda mi sledeći dan tražio za sledeću dojavu, kvota 15, 75 eura unapred, 75 posle. Ja uplatim pare, on mi pošalje, neke brazilce 2-X, ja stavim 3000 i ... 0:0 završeno...jebiga:-) Jel i tebi taj poslao neku uspešnu dojavu, ne verujem da si mu poslao 100 evrića na reč?

6. Poenta priče, nemoj da se zalećeš previše

7. Moze i meni dojava :D Al' jebeni su ti englezi,slabo kad dodju, moj drug je kupovao, bude prelaz iz 2-1 a dodje iz x-1 (najcesce) :)

8. Džanki i meni..ionako mi dođješ za juče i panseriakos....

9. Da vas pitam, jel i vi slabo stavljate x-ove kad igrate ili to samo ja tripujem ?? xD

10. e, a najjača stvar u celoj priči...
    ovde će sad da se skupe s' koca i s' konopca, a niko nije imao pojma da ova tema ima toliko učesnika...
    edit: a već je počelo...

11. Evo kad se već pravim pametan, da kažem i šta ja igram večeras:-)
    Banfild - Arsenal Sarandi 1 2.15

12. Закаснио сам да ставим тикет, али одиграо сам:

КПР 1
    Виљереал 1
    Торино ГГ
    Цволе 2
    Аузбург ГГ

П.С Ако буде та дојава, шаљите. :)

13. Nek šalje samo nama viđenijima, ove padobrance nek pošalje u tri lepe, sad se oglašavaju kad su namirisali pare a mi pravili tipovanja, statistike i kurce palce....

14. U jebote, da ipak ja stavim ovde?

Crni guja, prosle zadnje 7

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.