Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Je li dzankee, jel to ono, 100 eura unapred, sto posle tekme ako prodje?
Џанки, ако планираш да поделиш са нама ту дојаву, боље шаљи онима који желе на пвт, немој јавно да остављаш, прати много више људи ово, а да не постују, него што прате и пишу редовно.
Што се више шири дојава, то су веће шансе да она дође и до власника кладионица, па да стопирају меч, или да дојава "случајно" крене у другом смеру. Није то тако лако као што изгледа.
Добро ти вели Пеки.
Едит: Ако шаљеш на пвт, баци и мени.
Onda je metni i meni u privatno :DD
Da vidimo kakve su te skupe...
onda salji na pvt,samo reci kad si poslao, hvala unapred
Hoću i ja pvt, biće nafake.
Meni takođe Dzankee.Ako dojava prođe ja sam za to da Dzankee dobije određenu novčanu nagradu od onih koji su odigrali,nek mu se nađe za neki singl.
Уплатим му ја ктитора за следећи месец ако прође.
Ako ne dođe, ide na STUB SRAMA, lololo :))
Ајде ево и ја да се придружим Самхаиновој иницијативи. Свако по месец дана ктитора ако дође. Али ако не дође, Џанки мора да испуни своје обећање и никад више ништа да не напише овде.
Добијамо како год да окренеш. :)
Едит:
И ово, озбиљно. Лично ћу да упишем. :)
Hahaha, u pravu si. :)
A ček, ktitor se produžuje posle svake uplate? Da ne bude da mu svi uplatimo za jedan mesec pa da ima višestruki ktitor. :))
Питаћемо газду, ко зна. Мада и ово није лоше, можда добије 5 ктитор подфорума ако уплатимо 5 ктитора.
Хах, пошто сте већ и ви прихватили, избрисао сам едит. :) Биће му доста од сваког по месец. Контам да се продужује ктитор, али видећемо, лако ћемо се договорити за то, прво да прође та дојава... :)
Produžuje se ktitor.
Ja ću mu uplatim 2 mjeseca.
Prošla?
Za sutra je valjda.
Ej ljudi treba mi savet kontao sam da krne 250 kinti na
Barsa Real 1
Chelsea Birmingem 1
Kvota 2.30
Pa ako prodje da se nashikam u cetvrtak jer mi pocinje raspust.Jel realno za ocekivati da ce ih i jedni i drugi naguziti?
Da se narokaš sa 600 kinti? :)
Je li dzankee, jel to ono, 100 eura unapred, sto posle tekme ako prodje?
Ne bre, kvota 15 kosta 100 evra, sve sam mu uplatio pre tekme.
Pff 6 piva u kafani i ja sam cao.Nisam pio od septembra do pre mesec dana.Ranije mi trebalo dosta vise.Sada 6. pivo je postalo Pio