Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Čekaš keca od 1,35 ok
Gube. Za 40 k
Uplatiš 20 na x2 kvota 1.5 ili 2 ili koliko već i jebe ti se tačno
Ne seri bre gluperdo. Ko te pita sta.
hahahah
Seltik smajli
I ono siptrsko govno sto kenja za 50e haah jbt lazova.
Ako čekaš fazon 70. minut prime gol i gube, šta onda? I onda zero duva kurac, možeš da igraš samo kraj x2 što neće baš da daju besnu kvotu tad pa svejedno moraš da daš više za branjenje.
Ako igraš pre meča onda moraš opet da daš veće pare.
Najveća cifra 76 ili 67 hiljada sa 50 din. branjenje bilo 20k džabe bačenih. Kačio sam tiket ovde. Mislim da sam od tad i prestao da branim tako kako vi pričate. Od tad, kockam se, i favorit vodi 10 minuta pred kraj, a na njega sam igrao, igram golove, ili ne branim uopšte.
Makaronac ako su dobici npr. 1500 evra na glavnom i 900 na branjenju, onda te boli kurac. Oba slučaja dobre pare. A da branim dobitak od recimo 15 000, i da se smejuljim jer gledam opušteno sad, neću, igrao sam, ide, ostalo malo do kraja, mogu eventualno da igram golove, da vratim pare, ako sam dao neki veći ulog.
Ne znam kako ne kapiraš.
Thilmo čoveče kao 13 godina da imaš svega mi, juriš sa teme na temu samo da bi prozivao pseta ili bohora i pritom rušiš svaku normalnu konverzaciju, čak i ako troluješ dosadno je jbt
Pa kao da ne znaš kako oni igraju u LE... govna prepotentna bukvalno to tretiraju kao trening a realno i nijesu za ništa više od LE trenutno.
Ne kažem da čekam 70 da branim, ako već mogu cijelu tekmu. No ako se ovako poklopi, da je ona ostala a već bila počela dok su i druge bile, na to mislim.
Tih 20k nije džabe bačeno, bačene su jer si tako htjeo, ok cifra bila. Lako je posle kenjati kao što uplatih. Da nisi a pao, tad bi govorio što ne branih. Vrti se u krug.
Ti ko oni kad ubodu neku jaku kvotu, pa kukaju što ne uplatiše 100 eura na kvotu 300 haha
Ne mogu se raspravljati, to je to od mene :)
Dio nisi bacio 20 k jer nisu tvoje jbg
Samo nisi dobio 50 nego 30
Jebe ti se tačno
То са уплатама, добитцима и брањењима не може да буде исто за све человјеке, то је све контекстуално мацо.
Makaronac ako su dobici npr. 1500 evra na glavnom i 900 na branjenju, onda te boli kurac. Oba slučaja dobre pare. A da branim dobitak od recimo 15 000, i da se smejuljim jer gledam opušteno sad, neću, igrao sam, ide, ostalo malo do kraja, mogu eventualno da igram golove, da vratim pare, ako sam dao neki veći ulog.
Ne znam kako ne kapiraš.
Makaronac ako su dobici npr. 1500 evra na glavnom i 900 na branjenju, onda te boli kurac. Oba slučaja dobre pare.
Pa šta sam ja govorio, ako ne ovo??
Jesam tako hteo, ali to ne znači da nisu bačene. Dešavalo mi se da da gost gol, tj. da mi se vrate pare, ali fazon jednom u 20 puta. I nemam nameru da se vraćam na to klasično.
Evo i sad je ispalo bolje da je moj način odigrao, al "desilo se jednom", možda se sledeći put desi baš da me izjebe, i budem na pozitivnoj nuli... Kocka je čudo... :)))
Ne raspravljamo se, braniš klasično, ja ti objašnjavam što više ne branim tako i eto.
Ja ne kapiram?
O JEBEM TI BOGA
ovo ko da si me pljuno u lice
ovo samo uz pivo i u kafani da se sjedne i reaspravlja
ovako ne mogu, tvrdoglav si :D
Pobili bi se jbg
Samo nisi dobio 50 nego 30
Jebe ti se tačno
Nikad ali nikad ne gledaj ovako. Kao npr. da na ruletu napraviš recimo 50 000, i kreneš da igraš ruku 10 000 "jer nisu tvoje pare, ionako su od ruleta", kurac, i to su moje.
ŠTa me jebeš sad makaronac, jel psetov dobitak 18 000 ili 1 800 evra, nemoj me zajebavati sad leba ti.
EDIT: Hahaha Bohore, sve sve, al da se pobijemo dok razglabamo kako da bolje, više i sigurnije dobijemo pare, to nemere.
Mogli bi da se pobratimimo dok god dobijamo, naravno.
puki
pa 300 maraka je čekao
neka je dobar 200km
100 baci na ulog
i to je to
300km čeka
100km da na pokrivanje, kvota je 3-4 tad bila reče on
dakle, dobar u oba slučaja 200km, možda i više
kako je to loše i netačno?
tačno bi se potukli, u pravu je boh