Кладионица

1. Кажем - игноришите колко оћете радите шта оћете, ја са ове теме НЕ ИДЕМ

2. ajd mišljenje nečije...

Palermo 1
    Udine prodaja opet, x2
    i bomba vikenda Bolton-Arsenal iz 1-x ili iz 1-2....

savet neki, analiza...

3. Javio, ma nema veze, i ulog je mali.
    Nije za mene kladionica, mogu povremeno da odigram na osjećaj i to. Koliko god pratio dosadno je to, a sve za neke sitne novce, ne da se meni lako do para doći :)

4. Rom, vidim turio Udine al meni to sumljivo..a?

5. Лимуне, шта би са сајтом?

6. Удинезе се бори за лигу шампиона чини ми се, мислим да би ту требао кец да дође. Нарочито ако Интер сад сјебе Лацио, онда избијају на четврто.. Мада Жабари су то, ко зна шта ће смуљати... Ово за Арсенал није немогуће уопште..

7. mislim da ću ovaj romov ispratiti sa cenerom, ali bez vojvodine...

8. Udineze - Parma je škakljiva mnogo, ali dobili su Napoli bez Sančeza i Di Natalea.
    Palermo - Napoli će biti zeznuta isto, nakon Ćezene i 2 gola iz tunela, Palermo mora da odigra dobro kući, a Napolitanci ganjaju već nedostižni Milan.

3/4
    Cagliari - Fiorentina 2
    Wolves - Fulham 1
    Rad - Spartak X
    Schalke - K'lautern 1

9. et Džanki
    Mrzi me da se bacam oko toga, nemam nikakav profit ni od toga ni od kladionice. Samo se vlasnik bogati :D
    Vidio znam dovoljno i aj' zdravo, mora se raditi nešto od čega ima para!

10. Џанки, јеботе, сад си баш прекардашио!

Откад си кренуо да постујеш на "Кладионици" боравак овде ми је постао мучење. Сваки други пост је био твој, а мало шта си корисно рекао. Ни за један фикс ниси имао валидно објашњење, већ си лупао како ти је ћефнуло. Поред толико предлога, свакако је неко, макар и несвесно, морао да те послуша, а обзиром да ти проценат погођених текми не прелази 7 одсто капирам да је доста вукајлијаша протраћило свој новац водећи се твојим бесмисленим типовима.

Пажњу ми је привукла и твоја прича о уплатама које су, како сам приметио, ретко када биле ниже од 1000 динџи. Онда се вратим у твоје године и скапирам да сам током целе школске године максимум 10 пута ужинао, све како бих имао за тикет од највише 100 динара дневно.

У старту сам провалио да много кењаш, а у то сам био сигуран када си рекао да си пао на један пар за 15000 на педесет динара, срачунам ти грубо квоту, а оно прелази 2000. И тако...

11. I uvijek ima jedan mrtvi crveni par.

12. a Udine buđavi prodao već par utakmica, Leće, Roma...nešto sam počeo da sumnjam da oće u Ligu...otkud znam...

13. Šta mislite o derbiju Rad - Spartak? Ja mislim da će to da bude dobra utakmica.

14. meni se ovaj romov tiket opasno sviđa. možda i pokupim neki par... ili prepišem ceo za manji ulog...
    ja sam za sutra singlirao duplu pobedu na zvezdu, kvota je 9.7... jesu male pare, za 200, al' jbg, nisam imao više, a morao sam da ispratim.
    javio, ja ću palermo GG da pišem, jer špicevi palerma i napolija mogu da daju lagano gol i interu, i milanu, i juveu... napoli juri titulu još uvek, a redovno primaju na gostovanjima... a sad gostuju palermu... ako je ostalo makar malo od one ekipe od prošle godine - GG3+ lagano. udineze keca (a u kurac, dosta su se jebavali sa romom i lećeom, pobedili napoli u prošlom kolu, ovu bi trebalo da dobiju, i da putuju u LŠ, pošto imaju lepe izglede za to). a arsenal neću više nikad da pogledam u listi... to je to. srećno.

15. ja sam za sutra singlirao duplu pobedu na zvezdu, kvota je 9.7...

a jebote ovo ko Džankijeva dojava...dupla pobeda Zvezde....mojne pališ masu bre Aleksandre...ma bole me tuki, preskočim Udine, al cenim da će prodati...

neko pitao za Rad-Spartak, meni to iks u vugla..a navijam za Rad...

16. neko pitao za Rad-Spartak, meni to iks u vugla..a navijam za Rad...

znači ogradite se i x2

zajebavam se, i meni... ove radovce boli tuki, imaju devet bodova što je skoro nemouće stići, a spartak nije loš da bi bila sigurna 1

17. Buri, nismo pukli davno, samo iksovi i pobede..može tu glat i dvojka da sine na Spartak...

18. не значи ни једнима ни другима а квота лепа... исплати се ризиковати на двојку.

19. Ja sam pitao za tu utakmicu, meni to miriše na nerešeno. I mislim da će biti zanimljiva utakmica, timovi koje ne guraju sudije, predsednici saveza, pola miliona navijača na stadionima...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.