Кладионица

1. jel radite još onaj Gvozdenovićev sistem za sastavljanje tiketa svakodnevno...daj kažite šta da se igra sutra?

2. Aston Vila- Stoke ppX
    Cagliari - Fiorentina X
    Inter - Lazio ppX
    Liverpool - Birmingham 1
    B.Mgladbach - Dortmund od 0 do 2

3. Hvala, gambler, sad ću ja to da izanalaiziram.

4. Mislim da je red da nakon 1 boda iz dva meča kod kuće Fiorentina mora da igra na pobedu.

5. е људи само да вам се похвалим, имао сам дојаву данас да http://www.flashscore.com/detail/soccer.php?match=615455&gmt_offset=-7200&tab=1
    овај хелмонд долази на текму са младом екипом, што се и испоставило да је тачно...квота је била 2,9 на алмонд а чуо сам причу да је била 4,9 јуче мада нисам сигуран да је тачно

нисам знао за ову тему јавићу вам следећи пут ако буде нешто слично

6. е да и лик који је био у клаџи испред мене је уплатио за сутра на тачан резултат болоња-ћезена 1:1 за 6000 динара ако вам то нешто говори можете да покушате

7. Bolonja cezena 1:1...zanimljivo

8. нећу да испосштујем реч..

Svaka ti čast. Pokazao si se muški. Molio bih te da mi se ne obraćaš više i ujedno ti zabranjujem da se smeješ mojim genijalnim postovima i komentarima.

Em nemaš pičku, em si pička. Kuš gore.

9. Šta je Džanki, malo ti da zajebavaš pošten narod sa jednog profila, sad aktiviraš i drugi?
    Bolonja - Ćezena 1:1?

Pa brate, ti ne moš vola u šupčinu da pogodiš a ne tačan rezultat. Okani se ovoga, nije to za tebe.

10. Шпијунирам ја чет малопре, кад тамо Џанки пише како је почео да се клади 2004. године, када је имао 9 година.

Ahahahahahahhaha,umro sam bukvalno.... :D :D :D

Џанки, јеботе, сад си баш прекардашио!

NMF brate gde si ti,nema te mesec godina!? Jedno vreme smo mogli ovde pare da uzmemo,sad nikako,svi samo fudbal turaju,niko tenis,basket retko,hokej...deder dodji malo da zacinimo mi to... :)

E sutra je meni kecina Blekpul...2.80 u Meridianu...Njuka nit' smrdi nit' mirise,ovima treba za opstanak,a fino igraju kod kuce...Wolves-Fulham mi je X,mada moze Milijas da ga metne,ali tesko...X i 0-1...Od Italijana ne diram nista,grebo im pas malter namestacku! Nasu ligu igram OFK 1x,ako imaju obraza odigrace normalno,bice to teska tekma i od 0-2...Novi Pazar naravno 1,mala je kvota,ali je bar sigurica...Od Spanaca svakako treba ispratiti Real,ljudi kvota 3,pa da igraju sa drugim timom,to je Real,a drugi tim su Adebajor,Kedira i kompanija,nije to bUranija...Ako nadjem jos,cem' da postavim sutra...

11. Pozdrav svima! Ja sam novi clan, stari kocos!

Dobijam cesto, ali gubim jos cesce hehehhe

Uglavnom igram 5-7 tekme, i kombinujem ih...Uglavnom igram fikseve i golove, te staromodne igre, a ovo novo slabije, mada u zadnje vereme vise pogadjeam ove nove kombinacije tipa GG3+, GG, 1+prvo 2+drugo... Prelaze volim da igram, cesto ih singliram kako kad ! Nekada sam igrao sisteme 3/5, 4/5, 5/5, igram i danas ali slabije

Sinoc pogodjen je Twente dva puta! 2 u glavu za 2600 i za 400 X-2 za ! A hteo sam da odigram za 200 din Twente X-2 i Sparta X-1! ALi dobro da dobijem posle 2 nedelje posta, nesto i ja!

Da ja ne pricam mnogo evo od mene savet, jer uglavnom svakog petka do ovako kasno ostajem da analiziram tekme...

Totenhem je 1 nema greske (a moze i 1&3+) - izabran 1

Mancester je moj omiljeni tim ali ne bih stavljao pare ovog vikenda na njega malo su u padu forme, a taj Everrton mrzim mnogo (tipa i neka dobije nece mi biti krivo)

Bayern 2 u formi je i mislim da nema greske - izabran 2

Partizan 1, niti po babi i stricevima, mislim da je 1 (a odigracu ga i u singlu i kao prelaz X-1) izabran

Inter 1 ne pitajte me zasto ( a stavicu ga za 400 din i X-1)

Rapid Bec 1, nesto bojazljivo ali verujem da je 1...

Pa kud puklo da puklo...

12. Sistem 5 od 5 je isto što i fiks tiket, al' neću odmah da te napadam.

A kakve su ti ovo analize 'do kasno'? Šta si ti nama rekao iz ovog posta?

Bajern u formi, Totenhem nema greške, Mančester volim, Everton mrzim, za Inter me ne pitajte, Rapid Beč je bojažljivo.

Brate, ovako i moja strina može prognozirati tipove.

13. I jos jedan predlog za ljubitelje golova

Treba igrati Bazel na goleve GG3+

Arsenal GG i 2 lagana!

Kardif GG

Anderleht 3+ i lagana 2!

Celzi 1+I&2+II

I na kraju kljakavi Milan, ako morate najbolje 0-2 jer su jadni! Ma u stvari bez njega pravite tikete!

14. E pa ti slusaj onda strinu

Totenhem 1

Bayern 2

Inter 1

Partizan 1

Rapid Bec 1

OVO JE TIKET BROJ 1

Prtizan X-1 JE TIKET 2

TIKET 3

Totehnem 3+

Bazel GG3+

Celzi 1+I&2+II

Kardif GG

Anderleht 3+

DOVOLJNO JASNO ILI............

15. prvo da se osvrnem na bologna cessena tu se nista ne zna,ako uzmemo u obzir da je kvota na X 1.70 tacan rezultat 1:1 zvuci realno ALIIII isto tako realno je i da je to navlakusa kao i prosle sedmice Lazio(pare bacio)!!To bi trebalo ubacit ne neki egzibicionisticki tiket!

16. PRESKOCITE ITALIJANE!

TIKET SIGURAN 78%:

TOTEN'HAM DAJE 2 9/10
    HERACLES DAJE 2 9/10
    ACCRINGTON DAJE 2 8/10
    LEVERKUZEN MECE 2 8.5/10

5,37 kvota...sta mislite??oce neko da isprati??

17. Singl, 5 maraka uplata

Sanderlend - Vigan 2,

Sandrlend nije pobijedio 45 godina, igra im je katastrofa (gomila crnčuga koji trče po terenu i ništa ne znaju, znači likovi samo jebeno trče), Vigan igra smislenije ali će Crnci dati gol. E, ako Crnci daju gol (a daće ga Viganu, ako ikome) biće guravo, možda završi i na neriješenom. Moj tip je ipak Vigan zato što navijam da pobijedi fudbal. Nije to jebena atletika pa da se samo trči, nek idu na 800 sa preponama il na kros, majke im ga crne.

Fiks tiket, 20 maraka uplate

Luton - Eastbourne 1 1,30
    Novi Pazar - Big Bul 1 1,25
    Slovan Usti - Jablonec 2 1,50
    Willem II - AZ Alkmaar 2 1,30
    Chelsea - West Ham 1 1,25

Izađe na nekih 80 maraka...

Fiks, 2 marke

Real 2
    Udine 1
    Šalke 1
    Dortmund 2
    Njukasl 2

Ispadne 93 marke...

18. Bolonja - Ćezena 1:1?

Pa brate, ti ne moš vola u šupčinu da pogodiš a ne tačan rezultat. Okani se ovoga, nije to za tebe.

Није то његова дојава то је моја прочитај пар постова изнад, али ја то нећу да играм нисам ни сам сигуран...

19. Појео сам говно ВЕЛИКО и ставио све паре на тикет јебени , ако не дође , не знам шта да радим ...

Ево шта сам играо :

Челси - Западна Шунка 1
    Селта - Понферадина 1
    Манчестер Јунајтед - Евертон 1
    Удинезе - Парма 1

квота 4.4

20. @Laki i ja cu nesto slicno,sta mislis:

Chelsea-west ham 1
    Manchester-everton 1
    Barcelona-Osasuna 1
    Juventus-Catania 1
    Benfica-Ferreira 1