Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ЈЕБЕНИ ВАРАЖДИН
Blekul 1X
Hajduk Kula 1
Split 1
Akrington 3+
Liverpul 1
Venlo 5+
Evo cisto da izmalerisem,da se ne nerviram posle....sve proslo,cekam jos ova govna holandska da se natovare i eto 350 evrica...Mada nece doci...
koji kurac prizivaš da neće doći..ja odem da se istuširam i Totenhem vodi 2-1..vratim se, ajd da bacim pogled a u glavi mi nešto govori 2-2..i stvarno....
doći će bre, mora da dođe, evo kad ti ja kažem...2-4 tačan rezultat....
Daj Boze,ali nju sam poslednju stavio na tiket,a na to uvek padnem...ako ne udje u 2+pp,nece doci...2-1 bi bilo idealno poluvreme... :)
i ja padnem na ono što poslednje stavim, ili prvo..al jebem mu mater mora pozitivno da se razmišlja, bar ja mislim...naročito oko kladionice, to bre ko Matriks...
Ubodem masne kvote, Real, Fiorentina i Rad, sve po 3, i obore me Volvsi i Šalke, jbg, za sistem nisam imao para. Tako mi i treba, ko nema para i ne treba da se kladi.
Јебига бвдлга
trenutno je 2-2 bvdlga...magarci promašili penal...
završili..do kurca....
Steta sto nisu dosli Bajern i Totenhem, a imao sam ih na svim tiketima...
Nema veze, prosao sam dva kao sto sam i napisao u debitanskom postu (257 ili 258 strana je post)
Ovo sam napisao
@OVO JE TIKET BROJ 1
Prtizan X-1 JE TIKET 2
TIKET 3
Totehnem 3+
Bazel GG3+
Celzi 1+I&2+II
Kardif GG
Anderleht 3+
DOVOLJNO JASNO ILI............
Prosao Partizan singl za 400 X-1 i tiket sa golovima, sa tim sto nisam igrao Anderleht jer sam mislio da igra u subotu, pa sam mesot njega stavio Milan 0-2...
Ko me ispratio , pogodio je....A ko je pitao strinu ne znam jel prosao (mozda samo kroz vrata heheheh)..........................................
Pozdrav za @skocimisa :)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Alo bre,pa ja na 0-1 prestao da gledam 25 minuta do kraja! AHAHHAHAHAHA.Umirem kunem vam se! 'ladno 2-2! AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA!!!!
Idem da se upokojim.... :D
хахахахаха ШЕЈТАНН АХАХХАХАХАХААХАХХА
ae neko nek kaže jel valja ovo za sutra da metnem neki kes
Kan - Tuluz..............2 - 2.85
Augsburg - Ahen......1 - 1.50
Fejnord - PSV..........2 - 2.10
Tomsk - CSKA.........2 - 1.75
Sevilja - Viljareal.....X - 3.45
Ukupna kvota 54.20
a?
Au brate ti k'o ja. Teško da će ti to proći. Jedino ako si žestok user ili ako ti je Džanki dojavio suprotno.
E da i mrzim jbene Francuze, nikad nisam pogodio ni jednu utakmicu njihove lige, odigram na jebeni lion svojevremeno i to na kvotu 1.4, ili marsej slična kvota ili tao nešto. Uvek sam padao.
ма ремс данас сам убоо 4 од 6 ујебаше ме они јебани белгијанци једни одиграше икс а други куртон, био кец прво ја ставијо Х...
ухватио сам Марсељ, Генк, Базел и Билбао, све квоте од 1.7 до 1.9 међутим тукии јебени белгијанци!!! а био фин тикетић квота 50
Brate moj savet ti je da ne prelaziš kvotu dva n takvim tiketima. :)
размишљам место тог тулуза да метнем бордоа, контам боље ћу прођем
Nem pojma, nego da pitam ja tebe. Fudbaler vinter na četiri slova mi treba. I paradajz na meksičkom 5 slova. Ako zatreba još nešt pitam na pvt. Lolololo :)
ахахахаххахахахаххахахахаххаахха РЕШАВАШ УКРШТЕНЕ РЕЧИ лололо
неам појма ништа :)
Jebeno sam u Grockoj, svi spavaju, smorio se k'o lav. :)