koji kurac prizivaš da neće doći..ja odem da se istuširam i Totenhem vodi 2-1..vratim se, ajd da bacim pogled a u glavi mi nešto govori 2-2..i stvarno....
doći će bre, mora da dođe, evo kad ti ja kažem...2-4 tačan rezultat....
i ja padnem na ono što poslednje stavim, ili prvo..al jebem mu mater mora pozitivno da se razmišlja, bar ja mislim...naročito oko kladionice, to bre ko Matriks...
Ubodem masne kvote, Real, Fiorentina i Rad, sve po 3, i obore me Volvsi i Šalke, jbg, za sistem nisam imao para. Tako mi i treba, ko nema para i ne treba da se kladi.
Steta sto nisu dosli Bajern i Totenhem, a imao sam ih na svim tiketima...
Nema veze, prosao sam dva kao sto sam i napisao u debitanskom postu (257 ili 258 strana je post)
Ovo sam napisao
@OVO JE TIKET BROJ 1
Prtizan X-1 JE TIKET 2
TIKET 3
Totehnem 3+
Bazel GG3+
Celzi 1+I&2+II
Kardif GG
Anderleht 3+
DOVOLJNO JASNO ILI............
Prosao Partizan singl za 400 X-1 i tiket sa golovima, sa tim sto nisam igrao Anderleht jer sam mislio da igra u subotu, pa sam mesot njega stavio Milan 0-2...
Ko me ispratio , pogodio je....A ko je pitao strinu ne znam jel prosao (mozda samo kroz vrata heheheh)..........................................
Alo bre,pa ja na 0-1 prestao da gledam 25 minuta do kraja! AHAHHAHAHAHA.Umirem kunem vam se! 'ladno 2-2! AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA!!!!
Idem da se upokojim.... :D
E da i mrzim jbene Francuze, nikad nisam pogodio ni jednu utakmicu njihove lige, odigram na jebeni lion svojevremeno i to na kvotu 1.4, ili marsej slična kvota ili tao nešto. Uvek sam padao.
Nem pojma, nego da pitam ja tebe. Fudbaler vinter na četiri slova mi treba. I paradajz na meksičkom 5 slova. Ako zatreba još nešt pitam na pvt. Lolololo :)
ЈЕБЕНИ ВАРАЖДИН
Blekul 1X
Hajduk Kula 1
Split 1
Akrington 3+
Liverpul 1
Venlo 5+
Evo cisto da izmalerisem,da se ne nerviram posle....sve proslo,cekam jos ova govna holandska da se natovare i eto 350 evrica...Mada nece doci...
koji kurac prizivaš da neće doći..ja odem da se istuširam i Totenhem vodi 2-1..vratim se, ajd da bacim pogled a u glavi mi nešto govori 2-2..i stvarno....
doći će bre, mora da dođe, evo kad ti ja kažem...2-4 tačan rezultat....
Daj Boze,ali nju sam poslednju stavio na tiket,a na to uvek padnem...ako ne udje u 2+pp,nece doci...2-1 bi bilo idealno poluvreme... :)
i ja padnem na ono što poslednje stavim, ili prvo..al jebem mu mater mora pozitivno da se razmišlja, bar ja mislim...naročito oko kladionice, to bre ko Matriks...
Ubodem masne kvote, Real, Fiorentina i Rad, sve po 3, i obore me Volvsi i Šalke, jbg, za sistem nisam imao para. Tako mi i treba, ko nema para i ne treba da se kladi.
Јебига бвдлга
trenutno je 2-2 bvdlga...magarci promašili penal...
završili..do kurca....
Steta sto nisu dosli Bajern i Totenhem, a imao sam ih na svim tiketima...
Nema veze, prosao sam dva kao sto sam i napisao u debitanskom postu (257 ili 258 strana je post)
Ovo sam napisao
@OVO JE TIKET BROJ 1
Prtizan X-1 JE TIKET 2
TIKET 3
Totehnem 3+
Bazel GG3+
Celzi 1+I&2+II
Kardif GG
Anderleht 3+
DOVOLJNO JASNO ILI............
Prosao Partizan singl za 400 X-1 i tiket sa golovima, sa tim sto nisam igrao Anderleht jer sam mislio da igra u subotu, pa sam mesot njega stavio Milan 0-2...
Ko me ispratio , pogodio je....A ko je pitao strinu ne znam jel prosao (mozda samo kroz vrata heheheh)..........................................
Pozdrav za @skocimisa :)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Alo bre,pa ja na 0-1 prestao da gledam 25 minuta do kraja! AHAHHAHAHAHA.Umirem kunem vam se! 'ladno 2-2! AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA!!!!
Idem da se upokojim.... :D
хахахахаха ШЕЈТАНН АХАХХАХАХАХААХАХХА
ae neko nek kaže jel valja ovo za sutra da metnem neki kes
Kan - Tuluz..............2 - 2.85
Augsburg - Ahen......1 - 1.50
Fejnord - PSV..........2 - 2.10
Tomsk - CSKA.........2 - 1.75
Sevilja - Viljareal.....X - 3.45
Ukupna kvota 54.20
a?
Au brate ti k'o ja. Teško da će ti to proći. Jedino ako si žestok user ili ako ti je Džanki dojavio suprotno.
E da i mrzim jbene Francuze, nikad nisam pogodio ni jednu utakmicu njihove lige, odigram na jebeni lion svojevremeno i to na kvotu 1.4, ili marsej slična kvota ili tao nešto. Uvek sam padao.
ма ремс данас сам убоо 4 од 6 ујебаше ме они јебани белгијанци једни одиграше икс а други куртон, био кец прво ја ставијо Х...
ухватио сам Марсељ, Генк, Базел и Билбао, све квоте од 1.7 до 1.9 међутим тукии јебени белгијанци!!! а био фин тикетић квота 50
Brate moj savet ti je da ne prelaziš kvotu dva n takvim tiketima. :)
размишљам место тог тулуза да метнем бордоа, контам боље ћу прођем
Nem pojma, nego da pitam ja tebe. Fudbaler vinter na četiri slova mi treba. I paradajz na meksičkom 5 slova. Ako zatreba još nešt pitam na pvt. Lolololo :)
ахахахаххахахахаххахахахаххаахха РЕШАВАШ УКРШТЕНЕ РЕЧИ лололо
неам појма ништа :)
Jebeno sam u Grockoj, svi spavaju, smorio se k'o lav. :)