Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
јебем ти вошу да ти јебем вошу
Ja poneo 500, uplatim 400, i lik mi vrati 400. Odma sam pobedio.
Хахаххаха до јаја!
Haha cekaj zajebao se kao kasirka kad ti vrati pogresan kusur? :)
siso, što mu nisi reko...:)) imaće manjak...
daklem Udine, juče sam pisao da će proda, niko neće da sluša...ja stavio x2 kvota 2...i da ostane Palermo vako pa čekamo dalje...
Шупичку материну и Удинезе и Парма и све у пичку материну......
ЕДИТ: Мого сам два прасета да купи и да бацим на ражањ а ја дајем газди од кладионе , цццц ...... :))
Dakle, jebem ti Vojvodinu zarez nisam je smeo igrati na više tiketa zarez sad su propustili veliku šansu tačka
Pozdrav mom aktivnom klađenju :D
kako me obori Totenhem, kao budalu...za 9 iljada...nek se nosim u pičku materinu lepu..jebala me kladionica i ceo tim Totenhema i svi navijači....
Jebiga javio,ja hteo da igram samo englesku ali sad vidim da bi me uprcao totenhem govnjivi,debili
Totenhem mi jebao majku, nema više online para, nema klađenja :DD
a kažem juče da ne mogu svi da dođu i mančester i totenhem i liverpul i uvatim se za ove što ne dođu...čekao bi rad iz 1-1 ili x..a to će dođe...jebo me pas i gde sam ih stavio...
Погледајте на xscores.com стрелца гола за Спартак у деведесетом :)
ahahahahaha..Vujaklija...oraspoloži me malo NMF....a dođe iks...bem ti Totenhem...
Не, не, не. Лик се презива Вујаклија, али на иксскорс стоји ВуКајлија :)
a jeb ga, ja gledo na livescore....
Jel ima sanse da dortmund preokrene?
пази ја навијам за дортмунд тако да не могу да будем објективан али типујем да ће бити 1-3 на крају :)
i eto tako bi rom upravi fiorentina uzela cagliari steta imo sam najjaci tiket u regiji :D a jos veca steta sto sam idzuo opasan kes na tom tiketu! :/
ODIGRO TIKET PLATU IDZUO!!! :D
Dortmund i Celta mi ga krnuse u rc