Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja jedem govna, lepo islo sa 50/100e na dve tekme kvota 2,5-3,5 i onda sinoc stavljam vise tekmi da smanjim ulog...veceras rokamo dalje dva tiketa i na svakom po jedan igrac i jedna utakmica i cao zdravo zakljucacu se u kucu do ponoci
a sta ako dodje boh ? :D
ПА ДАЈТЕ НЕКЕ ИГРАЧЕ ШТА СТЕ СЕ СТИСЛИ. ЛЕЧКИ, МИШО, БЕНИ, ШТА ЈЕ?
а не, од армина треба да тражим, он устаје рано да хвата добре границе. армине, дај неке играче, али ЕЛ, нба не дирам још неко време.
langford
weems
musli plusevi
za sada, posle stize jos
Coa cuo sam da u kladionicama tas daju casu frutele ako gadjas igrace nba xd
e samo da jebem mater borusiji sinoć u pičku
tas u top3 najsocijala kladionice u kojima sam bio
Coa cuo sam da u kladionicama tas daju casu frutele ako gadjas igrace nba xd
а брт превише је, знаш и сам да сам се спрдао, није да нисам одма' написао. :(
него, је л' она газирана или ђус?
Coa ne fudbal i igrače na isti pls
ali kakve jebene lokale ima mocart, balkan pa i poneki soker u centru, pravi klub dzentlmena jbt
Dobro brt verujem da si se sprdao i sprdam se na racun sprdnje sta kao svi ozbiljno mislimo da dzela kuva spremu ili stec bije kevu
Mora boh, manja sansa da promasim
Jer fudbal 8 tekmi treba da ubodem dve a ovako samo jednu
армине, сад ћу да ти сликам ову кладионицу у насељу да видиш шта је социјала.
добро, сад су додуше излепили ону фолију с називом кладионице преко прозора, па није као некад, и избацили фуруну и заменили радијаторима, али и даље је она кладионица с почетка 2000-их кад си имао 1х2, 0-2 и 3+.
shomey sa smederevcem je zakljucao tu temu, ali uvijek moze socijala hajde
U ovoj kladzi gde ja igram nema asistencije i skokovi xd tj ima u ponudi ali sistem zabada sa tim vec vise od godinu dana pa kao da nema hahahaha ima u krugu od 500m i balkan, mocart, soker, meridijan...al ovde sam kao kod kuce jbg
Da da da ona somijeva je top vrh ful hahahaha
Samo umesto flasa tiket ili kvota zbog rime
https://youtu.be/WZMHFMtbqdA
Haha zatvorili su tu kladzu, koristili Mocartove liste, šifre, sve isto hahah
radnica kaze ajmo sad je stvarno kraj
al ja kad padam onda padam za sve pare
nemoj da stajes opet isto odigraj
ne prestajem a pada tiket ko zna koji