Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
hahahah fazon radnik ode ujutru do mocarta pokupi 5-6 listi 2-3 dodatka par olovaka i svezanj papirica dodje ovamo nalozi sporet baci ono sve na sto i onda kuca tikete u wordu, sve pare uzima boli ga kurac
овде код мене у једној смени ради од скоро нека баба која не зна ништа да куца сем прелаза и класике кладионичарске, дакле 1и3+, гг, голове и то, и онда кад не уме нешто она све виче "блокирано".
скоро сам играо на челзи чини ми се 2-2и2+пп, каже блокирано, хахах шта блокирано матер ти глупу јебем енглеска премијер лига, ал' џабе, запне баба да је блокирано и нема трика да попусти, једном сам сам куцао цео тикет, тј. куцао шифру па листао тамо понуђене игре да нађем шта и како, јер је све било блокирано.
ahahaha
hahahaha Coa
i want easy money
https://www.youtube.com/watch?v=tdGzzfQ52TQ
I ovde kod nas neka nova al joj odstampali na papiru kako se sta kuca pa ponekad malo potraje ali otkuca ga. Jedino kad je ls pa se u 20 do 9 nabiju svi pa neko igra to kao ti pa onda cekaj da nadje na papiru pa im svi jebu mater i njoj i tom sto igra to joooj pa se i pobiju nekad to su mi omiljeni dani, penzosi se druze u redovima kod lekara a js u kladzi
slabo nešto el, ali lengford mora da se ispoštuje na 20.5; fener bi trebalo da pokrije hendikep; gaudlok/vims i oleson/perperoglu plus; tomić isto plus na 11.5; alfa kaba plus na 10.5 isto vredi da se proba, nabija mu miško statistiku za draft
moze li neko da mi kaze kako se uplacuje novac na socceru za online i koliko je minimalno
Registruješ se i odeš u soccer kažeš nalog kako ti se zove i staviš 10000 din i odmah sve na kosarkaše. :)
ne znam za minimum, valjda je 500, mada moze i manje valjda
zahvaljujem
soker je mnogo bezobrazan za nba sad, ponekog igraca levog daju nizu granicu, ove standardne bolji mocart za poen dva uvek
Mislim da nema minimum tj 20 dinara je vrv
50 je bilo prošle godine, sećam se da sam pitao za minimum i maksimum.
Zašto me ne čudi da je čovek koji pije kafu na bonove pitao za minimum?
da li treba licna karta
D A
A
Imam neku rajfajzenovu deviznu visa karticu za placanje na netu, ali sa njom ne mogu uplatim pare na inostranu kladionicu ili na Skrill za potrebe kladjenja.
Ima li kakva kartica u nekoj banci u Srbiji, dinarska ili devizna, sa kojom je to moguce? Ocu da uplatim neke pare na wwin i bet365, al mi ne daju sa ovim govnetom od rajfajzena.
Fala vi prijatelji.
Pita sa sirom izijem flips i 500 din min depozit na sokeru i ulegni fri kosova embiej
Zašto me ne čudi da je čovek koji pije kafu na bonove pitao za minimum?
Samo sam čekao ko će :D
A maksimum ne pominješ, to ništa a?
Za maximalu znam jer imam baš dosta para XD
Pitam jbg, valja znati, evo vidiš sad, ko bi izijemu pouzdano rekao koliki je minimum? Prošle godine koliki je bio doduše.