Кладионица

1. tgg 3+ najbolji tip ikada. Mlatim pare ko Gejts.
    Hvala Mozzartu.

2. de ne seri ja ne mogu 4 meca da ubodem.

3. Juve 1x&0-3
    Monako 1x&0-3
    Milioneri gg3+
    Sevilja 1&3+

Sevilja tr 3:0
    Lester tr 1:1

Totenhem 1x&2+
    Porto 1&t12+
    Real 2&3-5

Lester GG
    Dortmund GG
    Sevilja NG
    Juventus NG

4. Totenhem - Leverkuzen 2-3
    Monako - Cska 0-2
    Borusija - Sporting 1 i 2-5
    Sevilja - Dinamo ZG 3+
    Juve - Lion 1.pol 0-1 i 2.pol 0-3
    Porto - Klub Briž 2.pol 1-2
    Kvota izađe 30 u Socceru

5. moj je daleko veći, inače box gleda ovaj tip slika da dobije realniji doživljaj xd

6. Iskombinovaću prvi i treći čegijev tiket, sve tri sa trećeg, a sa prvog dortmund i monako. Dakle:

Dortmund gg3+
    Monako 1xi0-3
    Totenhem 1xi2+
    Porto 1i2+
    Real 2i3-5

Preljepo, hvala čegonja.

7. Закаснио сам за Фенер, па сам убацио Зенит - Будућност хен1

8. Zakasnio sam na kosarku jbg tj smetnuo sam da uma da se ranije igra :( stoga ovako:

Porto 1
    Dortmund 1
    Sevilja 1
    Juventus 1
    Ovaj cemo da zategnemo

Sevilja 11 poklon 2,55 lol
    Lester 2
    Malo manje zategnuti

Porto 0-2 (porto 3 gola a briz jedan na 3 tekme)
    Monako gg3+ (rokaju se i jedni i drugi)
    Legija 4-6
    Dortmund 1+prvo 2+drugo
    Totenhem 1i2-3
    Juventus X-2 (bice tvrdo)

9. X-1 brt zajebo sam se xd

10. Jebali vas ovi mocart linkovi ni jedan ne mozes otvoriti

11. Slukas jebeni 2/12 i opet je na granici, biće valjda nekih penala sad na kraju.

12. Odlično, izvuče slukas, sad se nadam nekom čudu od tomića i milina.

13. DA L JE DATOME IMAO 12 NA GRANICI OD 12.5 JEBEM TI SEME KRVAVO U PICKU POGANU I KLADIONICU VISE

14. Marej soarea dubl deru kao picke materine ja ih odigram izgube, fener iz keca u kec izgube i na poluvremenu i na kraju, makabi daje preko 81,5 evo pocela cetvrta imaju 49
    PRE LE PO

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.