Ja se dvoumio da li da stavim partizan prvo ili drugo poluvreme,pa se odlucih ipak za drugo,mada mislim i da ce prvo da dodje,tacnije da ce biti jedna petarda danas.
A ako mislis da borca nece dati nista,nego se uzdas samo u partizan,onda odigraj da partizan daje 2 gola u prvom poluvremenu,kvota je sigurno veca od te,a na 2000 i onih par decimala razlike nije mala suma :)
још да вам напоменем да сам испратио алборг - лингби 2-1, на 150 динара. добио неке информације које су ми лепо звучале, и ставио то. јеби га, није ми жао 150 динара, а 4050 (27 квота код мене) лепо делује.
Double za danas:
Dinamo B. tm1 2+
Kecskemeti - Gyor 1
kvota 4
Genk - Anderlecht 2
Srbija U17 - Francuska U17 3+
Dinamo Bucharest - CFR Cluj 1
Eskisehirspor - Kayserispor x
Samo da podsetim bombu dana:
Dinamo Z - Inter Zapresic (Inker) 2 @7
Na onu informaciju od pre,samo cu da dodam da Dinamo izlazi sa rezervnim sastavom.
Moguc mec 3za3
Keckemeti - Gjor 1 (ove smo vec par puta uhvatili u muljanju)
http://www.soccerway.com/matches/2011/05/06/hungary/nb-i/kecskemeti-te/gyori-eto-fc/956871/head2head/
A valja pokusati i ovo:
Eskišehirspor - Kajzerispor X @ 3.25
Kambur - FC Cvole 1 @2.55
Ja cu da stavim 2000 na Partizan 2+pp...Borca je tuzna realno,kvota 2.20 nije losa.
Ja odigrao ovo:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-5038567-875
@ bvdlga
Ja se dvoumio da li da stavim partizan prvo ili drugo poluvreme,pa se odlucih ipak za drugo,mada mislim i da ce prvo da dodje,tacnije da ce biti jedna petarda danas.
A ako mislis da borca nece dati nista,nego se uzdas samo u partizan,onda odigraj da partizan daje 2 gola u prvom poluvremenu,kvota je sigurno veca od te,a na 2000 i onih par decimala razlike nije mala suma :)
Партизан 1-1 & 3+ 2.00
Алтах 2 (1.85)
Дижон 1 (1.7)
Гуингамп 1 (1.35)
Кечкемет 1 (1.9)
РКЦ 2 (1.45)
квота 15.8, уплата 300.
размишљао да ставим и Цволе, да мало закомпликујем и тикет и првенство, ал' јебеш га, нисам.
Адмира 8 кола без победа, не знам што сам је ставио
ево га кечкемет. добар кец био...
и један добар дпули сингл од мене, уплата 400:
Алборг - Лингби 1 (1.6)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-8868432-875
do kurca,1:1...
aj keckemet napadaj i daj jos 2 komada...
сад сам већ 100% сигуран да долази кец! 2:1, и то опет на старту полувремена, из првог напада. намештено само тако.
још да вам напоменем да сам испратио алборг - лингби 2-1, на 150 динара. добио неке информације које су ми лепо звучале, и ставио то. јеби га, није ми жао 150 динара, а 4050 (27 квота код мене) лепо делује.
na cemu ja padam jebote 3-3 88'
a lep tiket bio jebote::
pao 1 vodi
ket 1 3-3
boston 1
dinamo b. daje 2 za sad su dali 1 a 17 je minut
----.....----- kvota 11
sutra cu da skrcam ovakvih jos 4-5 tiketa pa nek ide zivot,mora jedan da udje...ako ne udje ni jedan,pozz kladionico narednih nekoliko zivota...
ostavljajte predloge
Za vikend sam odigrao :
Manchester Chelsea 1
Sevilla Real 2
Fulham Liverpool 2
Kvota 14
Moze da udje lako :)
Jebem ti Madjare i jebem ti ustase ...
Juce i danas sam pukao na 2 tekme koje sam ubedjen da su bile 3 za 3..
GOvna raspala.. Mrs u picku materinu..
Jos uzmem neke norvezane, kojima je prosek golova po utakmici 35u93u532r i oni igraju 0:0