Кладионица

1. Ja igrao 7+, a bilo samo 5! :(

2. dajte neke meceve za vikend gde mislite da ce biti puno golova,pa da odigramo neki ludacki 5+ tiket.

evo mojih predloga za vikend:

Everton - Man. City 3+ 2
    Lyon - Marsej 3+ 2
    Reading - Derby 0-2 u kontru,ne treba readingu nista u ovom mecu,ocekujem da nece biti puno golova. 2.1
    Man United PX 2
    Cordoba - Betis 3+ 1.9

3. DinamoZ-Inter Zaprešić (06.05. 18:00) 2 (9.15) ili x2 (2.92)

Inter trenutno na 4 poziciji a split mu bjezi 5 bodova. Dinamo je vec osiguro naslov prvaka a jos u prilog ide sto split u zadnje kolo dolazi kod dinama. Vjerovatno im se nece svidjat teza da 2 kluba is splita idu u europu i pokusace sve napravit da to nebude tako.
    Ko misli da ima logike u ovome nek pokusa..

4. Hohoho, singlirah sinoc Katoliku za 500....imam taman za petak i vikend :))

A za danas

Braga PX

5. Slavia - Olomuc DP1
    Cluj - Sportul DP1
    Internacional - Penarol DP1
    Flamengo - Ceara DP1

3/4 pa šta bude, ionako neću moći da pratim, jer ću putovati dok se budu igrale tekme

6. Bože, pomozi da prođem ovaj tiket (krstim se)!
    Igro sam ga sam, niko mi nije pomago.
    Juče sam imo navodnu dojavu da će Fredericia pobediti, i naravno, ništa od toga (bilo je 2:2, a drugu gubitnu sam prepiso od Lukse i kraj. Ono što sam sam igro, došlo je.
    Javio, svaka čast na varijantama za pobedu Mančestera! Gazimudo, bolje pogađaš kad ne slušaš šuškanja! Danas igram sam:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2611242-874

7. Danas lik digo kladžu cjelu xD uzeo 35.000E na ulog 20,a igrao je 20 parova.....štitio Romu tj zadnju utakmicu sa 5.000E....kako ja nisam te sreće -

8. Dobar tiket ljakse. A inace necu vise ni da citam ova suskanja,sve bre nema grama istine..

9. Hjuston - Kolorado 1 2.05
    Vasingoton - Sijetl 2 2.8

doslo kontra

izvinjavam se ljakseu, i jos nekome ako je pratio

10. Lol jebeni reksam 0;3

11. Je li džanki, kako to da se još kladiš na rezultate? Kladioničari tvog staža su prevazišli ishode mečeva, već se klade na prve izmene, kornere, i tako to :D

12. nije došo iks na bragu...:))

luksaa, nemam pojma, keln je očajan u gostima, uzeli ukupno 6 bodova, 1 pobedu i 3 nerešene...a ovi imaju još šansi za čupanje...

šalke puko ligu, mora popravlja utisak a majncu i ne trebaju nešto bodovi, zadnje, sledeće kolo mu gostuje st. pauli, daklem 3 sigurna...hanover gostuje štutgartu, tu teško da će oni da otmu 3 boda, al jedan brez problema...tako i da oće majnc da ih preskoči ne može...a nešto sumnjam i da hoće...daklem brane se samo od nirberga, koji u zadnjem kolu gostuje hanoveru...

totenhem mala kvota na kec, 1.3, bem li ih, sjebali mi tiket pre par vikenda na 1.5 kvotu...i još imaju tekmu manje, totenhem, doduše sve jake utakmice do kraja, možda su im sigurana samo 3 u zadnjem kolu sa birmingemom...

ove treće lige slabo gađam znakove, ne znam šta bih ti reko, to samo neki golovi...

13. Ja uzno 5 somica...taman...stavio 500 na Viljareal 2+pp i 1000 na gg u prvom..Sutra ce da se odigra jedan zbogom sirotinjo,bez 112 hiljada ne izlazim iz kladze! :)

14. tooooooo bvdlga, jebi im kevu onu zelenašku....:))

15. Za večeras pakleni tiket

Dinamo Z.-Inker 2@ 7,00 (Gazmudov savet)
    Kambur-Cvole@ 2@ 2,25 (red je da dobiju vise)
    Viena 1894-Altah 1-2 @ 27,00 (pokvareni Austrougari)

16. Moji predlozi danas:

Honka 1
    Alborg 1
    MTK GG
    Asiriska 3+
    Elče 1
    Hajduk 2
    Korona X2

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.