Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A izgleda oklahoma ne ona posle sledece nego ona posle nje xD
znaci 3. od danas
hocete li da igrate minesotu, jebote ja nzm sta da radim
Svi sem Šomija pizde hahah
al svejedno, bilo je tu dosta ljudi pa se nagomilalo par godina ukupnog bana ja msm xD
treba mi taj novac, jurim da imam
meni je gazimudo bio drag
Stvarno je somi pizda jbt
Bonbas kad naidjes daj onaj tiket tilmo je prihvatio opkladu.
Koji ste cigani jbt pa vezano majami i orlando je moralo biti preko 2 da jebe rak raka auuuu
ma GSW to dobija
Ne mogu, treba mi Cilmo ovde za finalnu diverziju
I to meni koji sam vam i rekao za to sranje i koji sam rekao da se ne kladim vise osim sto cu ispostovati crvene tackice. Osecam se govnjivo sada bas mogao sam imati tri glave vise u dzepu, hvala prijatelji :(
spade Metalac sa 3.05 na 2.4 jebo me konj lenji
Bombas nemoj da si picketina daj lepo tiket sada ili napusti sajt brt. Sta je ovo danas svi zivi me razocaravaju
Haha cuj napusti sajt, pa ko ce da vas jebe
Izvinite na digresiji:
Jednom sam bio tolika govnarcina da sam na ovoj temi postovao neku random tekmu iz brazilske lige i rekao da je dojava 1-X. Poluvreme 1:0, kraj 1:1.
Jedan car je stavio 10 evra na to i uzeo tipa 60. Dobro sam se osecao i vise nisam trolovao za dojave
ps bile kvote 1.15 i 1.3 nemoj se srditi ok?
Au bombas. Za nekoga ko je rukovodeci, ko poznaje geopoliticku situaciju, ko se suprotstavlja vodjama navijaca i ko sprema revoluciju solidna si pizdulja.
Nemoguce da je kvota 1-x 6 bane. Necu sad bas da kazem da lazes ali...
Pa koja moze biti kvota?
Isprovociraces me da nadjem post
Pa to je 1,5 sta tolko je bio i detroit pa sam ga zatego xd
Pap aj sada pls vidi kad je sledeca i jel ima danas neka? Imam para od pokera sinoc pa bi ih uvecao za odredjen procenat. I obavesti me kad bude crvena tacka bonbas nemoj biti