Кладионица

1. Jebes to Nikolase. Msm kvota 1.6... Draze mi barem da pokusam cistog keca na 6. Ne znam..

2. 100 na ki1
    220 na mh1

3. Pap nemoj da si lud samo 1 da stavis ako je mocart, jebes 0,3 ki1 cepaj

4. a sta kurac hendikep jebiga

5. vidim kao da je zaza pachulia upitan, tako da i to moze da im sjebe koncepciju

6. Imam dojavu za večeras, onaj drug sđto igrao u trećoj srpskoj ligi igra u Brazilu sad, čekam potvrdu do pola 8 pa javljam aktivnim članovima.

7. Vigins ili Tauns plus?

8. Šomi 1000 dinara imam, stavljam sve na dojavu, poyy

9. mozda treba sacekati da vidimo sta ce biti sa paculiom i bjelicom, jer minesoti ce biti potrebna snaga igraca tipa bjelica muhamad nzm dunn kao sinoc memfisu da bi dobili ovo,jos ako paculia ne bude igrao onda samo jebi jebi jebi!!

10. Ja stavio posle 100god Taunsa +, nije dosa dugo a GS je umoran, Zaza je il povredjen ili nesto rovit, valjda ce izdominirati konacno.

11. Nisam imao hrabrosti za Minesotu 1 :)

12. Jebem mamu liverpulu gubitnicki mentalitet.

13. Liverpul i FKCZ dva najgora kluba na svetu ikad sig

14. ipak ih volim sta ja tu mogu, za moju dusu oni su lek

15. ливерпул осредњи клуб.

16. SK2 prenosi minesotu, sad se i premišljam da stavim nešto na keca i par igrača, kad već ima da se gleda na tv-u.

17. вау, коначно да спорт клуб пусти неки спорт увече умјесто LOL-a

18. Shomy ispratio sam sa 1000 nemoj da si me zajebao

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.