Кладионица

1. Jebem ti celzi mater

2. To bi bilo to od mene za ovu godinu.

3. Mogao bi na poruku da odgovoriš.

4. Izvini brt, sa fona blejim ovde pa nema ono da zazuti dok ne udjem bas u poruke.

5. Simbolično ali kao što naš narod kaže, najvažnije je dobro startovati. :)
    https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1004-1301876-1462

6. Ne znam njima ali armin će pući od muke xD

Lepa dvojka na Depaja.

7. Samo vestbruk plus za 16k. Nisam znao da ne igra Kris Pol i da ce biti BO jbg. Kako smo zavrsili proslu tako zapocinjemo ovu :)

8. Стара година је завршена добитком, да видимо оће ли и нова почети липо.
    Стара је такође у глобалу завршена у минусу (-21к) и то је прва година коју сам решио да статистички испратим, Ђеде Божићњаку, дај ми мало више сриће у овој. гг вп

9. Ja cele godine bio u minusu do 3 dana pre kraja godine xd nadam se da cu u ovoj biti u plusu od pocetka do kraja i da ce marina biti jebana u prvoj polovini godine a mozda i vec u januaru eto

10. Edit: sve najbolje od mene za vas

11. Sve najbolje bratjo!

Marinu planiras da platis ili na sarm da skines?

12. Pa zar bi čekao na dobitke da planira da je skine na šarm? xd

Mada dobro, pred marinom ni ne možeš biti šarmantan bez svežnja para u džepu.

Pridružujem se čestitkama, sve najbolje i od mene!

13. Probao bih na sarm lagano ali ne mogu nikako doci do nje, makar neko zajednicko drustvo ili nesto pa da uletim ko inzagi u 16

Ovako ce mi trebati 2 soma da to odradim na old fesn vej xd

14. veceras ekskluzivno za fenove maye berovic kacim sliku doticne iz prve ruke, zivi bili pa videli

15. Ona kad bi znala sta sam sve o njoj pisao i pricao ona bi me jebala dok ne klonem

16. Ajde izbacajte neke igrače za noćas, da vidim isplati li se ići do kladionice.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.