U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Radi li soker danas normalno, do 23, zna li ko?
Sinoć su radili do 18, ne znam kakav im je raspored ovih dana.
Naš'o sam, do 20 danas, u klinac.
Nemojte se nervirati...sad cu ja bacim neki nba ;)
Plamli brat
Derozan -
Lauri +
Oldridz +
Pol -
Jos dvojicu neku sam bacio plus al da me jebes ne znam koje sad tiket mi u jakni
Sinoc katastrofa-danas bice bolje mora biti
Skauz mi udara na sujetu joj jevem ti kad niko nije nista pogodio on uzme kvotu 20, joj jos veceras ide na mayu (salim se brt :*)
Veceras cemo ih jebati pazite sta vam kazem
Mada mozda i ne bih voleo da prodjem veceras tako i na poker kad odem imam riitual da prvu ruku platim pre flopa kolko god pa na flopu odma bacim karte taman da me spuca ful sa flopa. Kad uzmem prvu ruku poliva me cuku vremena a posle kanalcina ovako kad se bacim djene djene do pola 2, 2 a onda krece ludnica e tako isto mozda ako udje prvi tiket ove godine mozda bude kanalcina jebena
A zamisli dodje i prvi tiket i svaki naredni 2017., svaki dan po 3 tiketa * 365 dana i na svakom po 200e dobar da budes.
Ne igraju dragic vajtsajd winslow 3 najbolja igraca majamija, u mocartu 1,65 ko ima racun trpajteeer
hahah upravo dodjoh to da napisem. Da ti nisi moj dupli ozb?
Da ne bude da papet laze, evo kad sam odigrao.
http://image.prntscr.com/image/e166369d06744b55b9e9d505e812c753.png
22:37 ok?
Pala na 1.4, u socceru 1.3
Hahha
Jesi video patike sto cu uzeti ako detroit dobije?
Jos jedne ? One plave si uzeo?
Nisam uzeo, u petak cu, ako detroit dobije veceras.
jese zabavljate?
pa ne bas... xd
gube slepci 11 razlike
Pa vidim brt zato i pitam xd