Кладионица

1. Pap daj neku novogodisnju tackicu?

2. joj sta mi se sinoc desilo kad sam se vracao iz soccera. oko 12 se vracam kad iskace neka picka iz jednog pasaza ispred mene skroz gola samo su joj sise prekrivene onim posudicama za tamjan

3. Napušite me kurcem ako budem ikada više stavio ženski tenis na tiket

4. brt odavno sam rekao da se ne treba kladiti na zene jer nikad ne znas koji im je kurac taj dan

5. Bravo Muguruza! Brt imala je 4:1 u 3.setu i onda ova ruskinjica vezala 4 gema zaredom. Jedva došlo u taj-brejku

6. Kao sto rekoh, Glup Lopez manje xD

Jao zakopali me Kanter i Parker al ubo sam nesto na manji ulog da vratim kintu i plus neki lajv tako da veceras opet gruvamooo

7. Ja nabo 7 igraca tacnije 6 jer Vejd nije igrao, steta sto sam malo stavio
    Definitivno treba da ulazim pijan u soker i da lazem sve redom, to je recept

8. danas sam izanalizirao hokej.dobijam pare.
    lepe tu kvote daju na miks 1/2 i - / +

9. pa tu su ti dobre kvote i na basket npr favorit i +/- su 2.55

10. solidan conga 10+ gemova prvi set haha a vezao ga za premijer ligom, boli me kurac sad da idem po snegu da ponavljam

11. bas se dobrih kvota moze naci.jos ako par tekmi nije bio plus,onda kombinacije sa plusom budu i 4-5.vidim ima ekipa koje se jebu izmedju sebe na golove,a sa ovim ostalima kurac. vitkovice plzen 1 i + 4.6. 1-1 i + 7.kako ne odigratio na nekom tiketu zamaleparehocuvelike.

12. Kuznjecov jebeni u 2.setu uspeo da uzme set i da dogura do 10 gemova
    Pu kakva smradina

13. pa dobro bre valensijo koji kurac

14. Za spansku ligu kosarkasku jel ima live stats?

15. http://acb.com/jv/

Vidi možeš li da otvoriš

16. Skoro je i armin ostavljao link čini mi se, ako ovo ne radi, šaltaj malo unazad temu

17. Ma radi ovaj, nasao sam vec, bas je bilo lako ukicati endesa live stats

18. Nije baš lako, moraš da znaš da koristiš gugl, da znaš kako se zove španska liga u košarci i da znaš engleski da bi sve to napisao. Očigledno da si advance level haker

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.