Bas sam hteo da napisem kako bratina Lopez ima spec uredjaj kojim ima uvid u moj tiket, i uvek dodje kontra namerno, al nije on kriv nego ja sto kazem da ga necu igrati pa ga odigram. On i LMA su me unistili
Za trenutak sam se uplasio za lopeza, ali onda sam se setio da je izijem poslednji put ubo nba ono portland pre 2god, a i neka vam papet kaze sta je rekao za marjanovica, tako da sam mirno sacekao kraj utakmice..
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Mene vec udarila realnost, valjda ce me za bozic opet drmnuti euforija
https://www.youtube.com/watch?v=rFbbaCMOC9g
https://s29.postimg.org/6v3tytwsn/IMG_20170103_012125.jpg
Lopez ha ha ha ha dndm
G
G
F
Fd
Ldskskmsms
D.ddmd.
Bas sam hteo da napisem kako bratina Lopez ima spec uredjaj kojim ima uvid u moj tiket, i uvek dodje kontra namerno, al nije on kriv nego ja sto kazem da ga necu igrati pa ga odigram. On i LMA su me unistili
kurcina vam je za bruka lopeza on ide preko
pre 5 sati
Kako da sebe sprecim da ga stavljam na tiket,jedino njega ili mayu da stavim na avatar i da se nadam najboljem :/
Izijem zna
Za trenutak sam se uplasio za lopeza, ali onda sam se setio da je izijem poslednji put ubo nba ono portland pre 2god, a i neka vam papet kaze sta je rekao za marjanovica, tako da sam mirno sacekao kraj utakmice..
Ispoštovao i Bogdanović under.
Izijeme prijatelju vrati se na staze stare slave, teško mi je gledati tvoje promašaje
Zlatna državo prokleta da si
Evo tenisa
Muguruza 1
Karlović 1
Nadal - Dolgopolov hs 1 (-1.5)
Conga - Kuznjecov 1.set 10+
Izijem desi staradis? xD
Mrtvi kanter mi je pusio govno, a sto puta sam rekao necu benc igrace da igram i opet, ccc.
Kad pocinju ovi tenisi @autor nikolas
Oho hoo pa srecna bre nova godina prijatelji dragi, sto manje izguzvanih tiketa vam zelim :D:D:D
A vise postelja xD
Ja prosao 2 komada, a mogao sam da ih pocepam, grin i kroford izdivljali pri kraju sjebali mi kvotu 160
Ide fino u ovoj godini samo da ne bude pocetak takav a posle da prodajemo pokretnu imovinu(osim somija niko nece astru karavan jbg xd)
astra i nije na prodaju ;)
Nisu ni nokti hladnog krompira iz istog razloga xd