Кладионица

1. Mene vec udarila realnost, valjda ce me za bozic opet drmnuti euforija

2. Lopez ha ha ha ha dndm
    G
    G
    F
    Fd
    Ldskskmsms
    D.ddmd.

3. Bas sam hteo da napisem kako bratina Lopez ima spec uredjaj kojim ima uvid u moj tiket, i uvek dodje kontra namerno, al nije on kriv nego ja sto kazem da ga necu igrati pa ga odigram. On i LMA su me unistili

4. izijem flips
    kurcina vam je za bruka lopeza on ide preko

pre 5 sati

5. Kako da sebe sprecim da ga stavljam na tiket,jedino njega ili mayu da stavim na avatar i da se nadam najboljem :/

6. Za trenutak sam se uplasio za lopeza, ali onda sam se setio da je izijem poslednji put ubo nba ono portland pre 2god, a i neka vam papet kaze sta je rekao za marjanovica, tako da sam mirno sacekao kraj utakmice..

7. Ispoštovao i Bogdanović under.
    Izijeme prijatelju vrati se na staze stare slave, teško mi je gledati tvoje promašaje

8. Zlatna državo prokleta da si

9. Evo tenisa
    Muguruza 1
    Karlović 1
    Nadal - Dolgopolov hs 1 (-1.5)
    Conga - Kuznjecov 1.set 10+

10. Izijem desi staradis? xD

Mrtvi kanter mi je pusio govno, a sto puta sam rekao necu benc igrace da igram i opet, ccc.

11. Kad pocinju ovi tenisi @autor nikolas

12. Oho hoo pa srecna bre nova godina prijatelji dragi, sto manje izguzvanih tiketa vam zelim :D:D:D

13. A vise postelja xD

14. Ja prosao 2 komada, a mogao sam da ih pocepam, grin i kroford izdivljali pri kraju sjebali mi kvotu 160

15. Ide fino u ovoj godini samo da ne bude pocetak takav a posle da prodajemo pokretnu imovinu(osim somija niko nece astru karavan jbg xd)

16. astra i nije na prodaju ;)

17. Nisu ni nokti hladnog krompira iz istog razloga xd

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.