Кладионица

1. 15.5 u sokeru je. Igrao sam ga na tiketu od 200, al mislio sam njega i još jednog da cepim. Jbg, pod gasom je, ide na Bugija, a prošli put kad su igrali obojica su nakrcali bruka poena (mada su Kazinsa povećali na 31.5 u pm, to treba preskočiti).

Ajzea nije odigran, razmišljao sam se (kao što rekoh, Jutica), a i velika granica jebiga, treba to doterati.

Lauri je 23.5 ali ne znam šta će on, Derozana sam cepio minus (na onom sa Jokarom i još dvojicom), ide na SA jebiga sad, valjda će buldog odrađivati.

Na onom Nikolasovom Galinari mi je memljiv, ne volim njega u pm da igram, ostalo je ok.

2. to je jedan razlog sto ga nisam igrao plus, drugi je sto se izlozio na asistencije ko dete na tobogan

3. tauns ne moze da ponovi igru od pre neko vece kad me ukanalio ali verujem da ce jope majnus

4. Tauns je i na toj od pre neko veče imao pun krš šuteva, i slobodnih, ali jednostavno nije ulazilo. A najbitnije je da uzima lopte za sebe, jer KURAC ĆE KANTER DA PREĐE 13.5 JEBENIH NOĆAS SA ŠUTEM 1/6 JEBEM GA USTA.

5. SIGURNA LOVA

Oldridz - (19,5)
    Galo - (17,5)
    Redzi Dzekson - (16,5)

6. tauns sutirao 2-16 iz igre i 5-13 slobodna

7. Je l nahvatao Tilmo Redži Milera noćas plus?

8. Dzndza88 imate osobnu poruku povodom onog mobilnog telefona ;)

9. Patuljak igra protiv jutice i pisa po njima, 10p na pola cetvrtine, ako nesto ne promene ode on opet na +40, ne mogu da verujem sta covek radi..I Embiid dominira radi sve covek..

10. a gober u fazonu igtajte vi ja cu samo malo da stojim ovde i da pravim blokove ne moram ja da sutiram ne ne necu da se namecem mrs picko dzigljava

11. Nije tekma za igrati njega + iskusno sam preskocio iako kida i dolazi cesto plus taman za 2,3p uvek

12. i ovaj tig sasvim fino ulazi u plus redovno

13. bobi igra-glava mu nije odsecena ali ajde da ne upiremo prstom u izijema

edit: nisam video da je arm napisao

14. Dao 2 komada,idemo dobrocudni dzine sad im pokazi sta znas

15. pa mogu da bacim tiket, gober se nije udostojio ni da sutne na kos a kamoli da nesto a dramond ladi jaja na klupi dok se bobiska baskari po terenu

16. Koja je fora sa Bobijevom glavom dajte link od posta provlacite to vec 5 dana

17. ma pusti ti izijema...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.