e ali gober je najvise na terenu od svih haha 18min covek igra i ima 3 skoka, 1il i 1blk joj drzavo pa vadi ga napolje mamicu mu jebem aaaaa neces na moj tiket vise u zivotu biti plus kunem ti se
Horford moze da pegla da distance a ovaj Gobert je sakat kad treba da pogodi sa vece razdaljine od 1m, al Hejvord ne da loptu ni materi svojoj pa ovaj mucenik ne moz ni da proba i evo dok pisem 2p :)
Stavio sam lajv minesotu boston i filu cisto da imam da pratim nesto pored ova 3 tiketa ej zivote kockar sam
Nema veze aj al hteo sam da se ismejem malo xd
a kakve koristi imate od te kladionice?
finansijske
Haha
popusi mi bobi
ne verujem
nema šta da veruješ ili ne veruješ, prati temu dva dana da vidiš kakve se pare obrću
autore kosovac zauzeto, okačite labokv-u dobitak od 120000 dinara pls
daj gobere sutni samo jebemu mater eto ne trazim cak ni da das kos nego eto samo sutni
ali ozb koji kurac radi ako ne sutira koje picke materine
Ova juta ne popusta pa sinoc ste igrali mec kako niste umorni aj sta ste navalili
ma sta da mu kacim teraj ga u pizdu materinu
Ono sto mi je kucala pogresno bio je horford minus i samo to jebe tiket od 100e jao zenska glavo
jebote ova minesota je najadniji klub nekog kolektivnog sporta u istoriji
Embiid :O
e ali gober je najvise na terenu od svih haha 18min covek igra i ima 3 skoka, 1il i 1blk joj drzavo pa vadi ga napolje mamicu mu jebem aaaaa neces na moj tiket vise u zivotu biti plus kunem ti se
ne daj rubio da ti ostanem gladan moj rubio
a gledaj taunsa danas sa procentima suta jebem li mu pokolenje
Horford moze da pegla da distance a ovaj Gobert je sakat kad treba da pogodi sa vece razdaljine od 1m, al Hejvord ne da loptu ni materi svojoj pa ovaj mucenik ne moz ni da proba i evo dok pisem 2p :)
Cuti uterao sad na brzinu 5 poena valjda ce laditi 4. Da ne brinem