Кладионица

1. Stavio sam lajv minesotu boston i filu cisto da imam da pratim nesto pored ova 3 tiketa ej zivote kockar sam

2. Nema veze aj al hteo sam da se ismejem malo xd

3. a kakve koristi imate od te kladionice?

4. nema šta da veruješ ili ne veruješ, prati temu dva dana da vidiš kakve se pare obrću

autore kosovac zauzeto, okačite labokv-u dobitak od 120000 dinara pls

5. daj gobere sutni samo jebemu mater eto ne trazim cak ni da das kos nego eto samo sutni

6. ali ozb koji kurac radi ako ne sutira koje picke materine

7. Ova juta ne popusta pa sinoc ste igrali mec kako niste umorni aj sta ste navalili

8. ma sta da mu kacim teraj ga u pizdu materinu

9. Ono sto mi je kucala pogresno bio je horford minus i samo to jebe tiket od 100e jao zenska glavo

10. jebote ova minesota je najadniji klub nekog kolektivnog sporta u istoriji

11. e ali gober je najvise na terenu od svih haha 18min covek igra i ima 3 skoka, 1il i 1blk joj drzavo pa vadi ga napolje mamicu mu jebem aaaaa neces na moj tiket vise u zivotu biti plus kunem ti se

12. ne daj rubio da ti ostanem gladan moj rubio

13. a gledaj taunsa danas sa procentima suta jebem li mu pokolenje

14. Horford moze da pegla da distance a ovaj Gobert je sakat kad treba da pogodi sa vece razdaljine od 1m, al Hejvord ne da loptu ni materi svojoj pa ovaj mucenik ne moz ni da proba i evo dok pisem 2p :)

15. Cuti uterao sad na brzinu 5 poena valjda ce laditi 4. Da ne brinem

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.