Кладионица

1. рапцаца јарибидалидил лабирилцан дила делан до абари патта пари пари барибирибирибиста делан до јабарила стилан деја до адабадабадабадабадубјаду паристан здила здела до адагадагада ду ду де ја до

2. hahah kvas u klabingu je solidan opis situacije

porzingis ne igra, sad se ocekuje jos vesti pa ako neko hoce da roka moze da se nahvata svasta ceka se klivlend

3. Zvanicno ne igraju Irving i Lav, ceka se saopstenje u vezi Dzejmsa.

4. hah to je to hvala sto si mi sacuvao vreme

5. Auuu jebem ti a ja zategao Vejda -

6. 2.25 na Čikago u Maxbetu

7. Nema u mocartu Fraja i Tompsona, valjalo bi tu grunuti velike novce na +, Cikago 2 obican ili u hendikepu treba roknuti sad il nikad, ja sam vec odigrao brda tiketa i imam na bar jednom H2 na cikago al ne vredi kad se ne mogu igrati igraci..

8. mislim da vi sto imate nalog u pinu imate tu ovu dvojicu, uporedjivao sam danas igrace pa ako me secanje ne vara..

Auuu jebem ti a ja zategao Vejda -

Uh..da im je druga tekma u 2,3 dana dosao bi minus sigurno, ovako bice cupavo :)

9. a igrali ste i vi nikolas na jimmya

10. igrao je 2 na chi, pametn, pametno, ja sam stavio i batlera + al vec je par zadnjih tekmi dolazio u ogroman plus nadam se da sad nece povuci rucnu

11. nesto nije dobro ovde, kvota ne spada straobalno znaci igrace lebron, znaci moguce je da ih opale msm klivlend cikaga

12. ja imam tonya allena +

13. jebe me isto sto je peyton vracen u prvu petorku a dj augustin u drugu...meeks u prvu furnije u drugu treba mi furije plus, racunam da ce prokinuti u drugoj

14. Vestbruk pogodio sudiju loptom u glavu hahaha

15. Meni kemba nesto sumnjiv vec, mada bangava utakmica nekako

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.