On krece u drugom poluvremenu, mada ja gledam i prava rec bas "bangava" ovo ne sluti na dobro
AJMO MONRO!!
Imam gordona + vec je dao 10 i Ibaku -, ima samo 3 sad, na jednom Wesbruka manje, Milsapa i Batuma manje sto nije dobro jer mecu..
izgleda igra lebron
Је л дефинитивно Ирвинг не игра?
ni on ni love
AAha faulira Batuma 2x pri sutu, izbacice 20p samo preko slobodnjaka, prvi put ga igram manje i eto
Ne igra Irving ni Love izgleda dobri covece
Хвала. Благословени ви и ваши тикети.
Ma ja sam prebacio da gledam antea doktora a i imam monroa al dam se skenjo sad kad ga je izi igrao
<3
Ja batuma vise ne igram skauz poludeo je, mada sam ga posl put ono uhvatio ali srecom velikom, nije dao nista u 4.
haha ide monro preko pedeset miliona
Sta cekas jos
HHAHA OPET FAUL ZA 3 poena ok gde je kamera
Ajde kemba seme ti se zatrlo
mora henson 2 pf
Kemba batler monro imam
Lol ja sam bacio 6 tiketa poludeo sam, imam i ja Monroa na 1 ili 2, ne znam ni sta sam igrao vise..
Asistiraj kemba majmune da da
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
On krece u drugom poluvremenu, mada ja gledam i prava rec bas "bangava" ovo ne sluti na dobro
AJMO MONRO!!
Imam gordona + vec je dao 10 i Ibaku -, ima samo 3 sad, na jednom Wesbruka manje, Milsapa i Batuma manje sto nije dobro jer mecu..
izgleda igra lebron
Је л дефинитивно Ирвинг не игра?
ni on ni love
AAha faulira Batuma 2x pri sutu, izbacice 20p samo preko slobodnjaka, prvi put ga igram manje i eto
Ne igra Irving ni Love izgleda dobri covece
Хвала. Благословени ви и ваши тикети.
Ma ja sam prebacio da gledam antea doktora a i imam monroa al dam se skenjo sad kad ga je izi igrao
<3
Ja batuma vise ne igram skauz poludeo je, mada sam ga posl put ono uhvatio ali srecom velikom, nije dao nista u 4.
haha ide monro preko pedeset miliona
Sta cekas jos
HHAHA OPET FAUL ZA 3 poena ok gde je kamera
Ajde kemba seme ti se zatrlo
mora henson 2 pf
Kemba batler monro imam
Lol ja sam bacio 6 tiketa poludeo sam, imam i ja Monroa na 1 ili 2, ne znam ni sta sam igrao vise..
Asistiraj kemba majmune da da