Кладионица

1. Moguce je i da bobanu odseku glavu

2. Hahah ne znam tacno da li je izijem to pricao ali mislim da jeste. Kao da nece Detroit pobediti kad je bila ona crvena tackica, nisu u formi i ne znam sta jos i da ce bobanu marjanovicu odseci glavu

3. Danston, Kozer, Vojtman, Lengford, Smit, Vilbekin plusevi, to igram danas i Nikolasa ispratiću tradicionalno i to je to, izgubio sam i želju za nekim analizama kurčevim.

4. Hahaha ovo si nalupao sve one koji cesto ulaze u plus?

5. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3115#post_3676846
    Još je ukrao loptu Rouzu i dao koš u 00:01 za plus <3 <3

E da, DŽIMI MAJKU TI JEBEM

6. Svaka čast papaet

7. je l ima u nekoj kladionici viktor rad?

8. 10.5 soker, šta imaš u planu?

9. igrao je kod bagackisa u nižnjem, bio najbolji igrač. evo sad kako je preuzeo makabi ponovo mu je dao veću ulogu. al nemam ovde soker, tako da ništa

10. Nikolase ne placas porez, vidim...

11. Nikolas ima zlataru.. Ostavio mu punatz

12. Ja sam u crnoj seriji vec 2 dana koga da ispratim danas pitam se sebe vise ne slusam

13. beni smisli nešto svoje, ne moraš da prepisuješ stalno od mene...

14. ja čekam nikolasa, samo polako druže, imaš još 6 sati, razmisli lepo prijatelju

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.