Кладионица

1. aj tony allen vodenicar stari
    kucu gradi sa perpera vodna
    ara ara ara ara
    tony allen tony allen
    bike bike bike bike

2. Treba stalno prozivati ljude da nista ne mogu da pogode pa prepisivati od njih, prvo sam drkao cou on vezao par finih tiketa a posle benija evo sad i on vezao dva hm

3. Kad smo kod coe gde li je glibavko nedostaje ovde

4. Postaviću još nešto oko 5,6

5. Efes - Galatasaraj

Efes has the third-best offense in the league (84.2 ppg.) averaging almost 7 more points than the guests. Both defenses are among the weakest in the competition.

Granica 163.5 +

Šilb 13.5 + (kao oslonac na ono da bi trebalo biti puno poena, plus čovek postade prvi igrač senfkečapa, ima mnogo više minuta nego do skoro, samim tim i više šuteva jbg, a na poslednjoj protiv Efesa šutnuo je 18 puta).

6. Hiperkinetički poremećaju kod Verdaska zovem te u pomoć

7. A vetar šiba u Kataru, pa jebem ti majku

8. bravo pap majstore, ja sam sinoc doziveo kataklizmu, razmisljam da prenesem kes u pin bet ili bilo gde ovaj mocart je prejadan sa ponudama

9. Stani vetre u pm, zar ne znas da je Karlu ubitacan servis glavni adut :/
    Evo zatrazio je i medical time out, ok

10. haha nema Adamsa u ponud u moc, neverovatni kerovi

11. Kad oderem mocarta ja drvo biću i ribe jebaćuuu

https://www.instagram.com/p/BOctEqXDb-Z/

12. замислимо хипотетичку ситуацију где вам нека инстанца постави следеће услове које морате испунити да бисте ви и ваша ужа и шира породица наставили да живите:
    погодити сингле тип од минимум квоте 1.10 у року од недељу дана, један покушај.

ја бих вероватно гађао неку дуплу шансу на солидног домаћина/благог фаворита, што би рекло да би кец требао да буде око 1.60. затим бих се обезнанио неком жестином пред почетак тог меча

13. Ja bih igrao na Karlovica

14. Nabijem ga na kurac i ovo šugavo vreme u Kataru

15. Nikolase nisam od tebe ocekivao sve pluseve :(

16. rekao sam da cu bataliti EL al ajd jedan mali triple

Efes 1
    Dunston 9,5+
    Weeeeems 11.5-

dajte neke predloge jos al da nije Hanikat prodao me je x puta

17. Baskonia 83.5 +
    Klejburn 14.5 +
    Šilb 13.5 +
    Klaver 6.5 -
    Smit 11.5 -

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.