Кладионица

1. Бубоа шут 6/6, 14 поена већ хахах јебем ти

2. Uf braćo čekam jedan opasno dobar tiket, sve minusi

3. ne može ova evroliga nikako

4. Haha koliko je bedna ova ekipa makabija, taman pomisliš "uuu, doveli se u red", i oni se poseru po svemu tome. Dvaput.

5. Lopez manje 20.5 prvi i najsigurniji pik za veceras џддддд

6. Makabi je nadrealan, kakva banda

7. Ahahaha Makabi toliko talentovana ekipa, toliko dobrih igrača, ali ovakva količina imbecilnosti na jednom mestu je za medalju. A i ovaj Vonamejker je biser ahahaha

8. AAA PREŽIVEO SAM JEBENOG PARAHOVSKOG

9. Počeo da sipa ko lud u poslednjoj četvrtini i na svu sreću stao na tačno 11 poena

10. El čekaš još nekog? Hangu, Banića?

11. Au vratio se u igru

12. Evo vratio ga na teren, kapiram da opet čupaš kosu. Ali navijamo da lengford izdivlja do kraja i da parahovski ne takne loptu!

13. Jebem ti majku Pašutine zaštooo

14. Gotovo ne igram više ako pređe

15. I zašto još drži Lengforda? Mislim ako ga neko od vas čeka, nek izađe, ali sa njegove perspektive, gubiš 30 razlike, znaš da ćeš za par dana opet da imaš utakmicu i držiš u igri najboljeg igrača koji je čini mi se uspeo da ima najviše minuta u Evroligi iako je propustio jednu utakmicu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.