Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Бубоа шут 6/6, 14 поена већ хахах јебем ти
Uf braćo čekam jedan opasno dobar tiket, sve minusi
ne može ova evroliga nikako
http://www.logodesignlove.com/images/classic/nba-logo.jpg
Haha koliko je bedna ova ekipa makabija, taman pomisliš "uuu, doveli se u red", i oni se poseru po svemu tome. Dvaput.
Aahahahah gluperde jebene
Lopez manje 20.5 prvi i najsigurniji pik za veceras џддддд
Makabi je nadrealan, kakva banda
Ahahaha Makabi toliko talentovana ekipa, toliko dobrih igrača, ali ovakva količina imbecilnosti na jednom mestu je za medalju. A i ovaj Vonamejker je biser ahahaha
AAA PREŽIVEO SAM JEBENOG PARAHOVSKOG
Počeo da sipa ko lud u poslednjoj četvrtini i na svu sreću stao na tačno 11 poena
El čekaš još nekog? Hangu, Banića?
Au vratio se u igru
Evo vratio ga na teren, kapiram da opet čupaš kosu. Ali navijamo da lengford izdivlja do kraja i da parahovski ne takne loptu!
Jebem ti majku Pašutine zaštooo
Gotovo ne igram više ako pređe
Uh :D
I zašto još drži Lengforda? Mislim ako ga neko od vas čeka, nek izađe, ali sa njegove perspektive, gubiš 30 razlike, znaš da ćeš za par dana opet da imaš utakmicu i držiš u igri najboljeg igrača koji je čini mi se uspeo da ima najviše minuta u Evroligi iako je propustio jednu utakmicu.
e jbg baš
E jbg nikolase...