Ja.
Meni tiket s igračima sjebao jankunas samo, ona druga dva aktivni još.
Minus Mačvan 6p imao, od toga 2 koša su bila iz nemogućih situacija, ali budimo pošteni onaj jedan koš ga izblokirao Kalina što je trebalo da bude koš ko mo tno, ali svejedno 9.5- ko iz pičke.
nema na čemu ;)
Kakvo je stanje sa kuponima?
hahahahha znam da si ti jebote, bravo coa
I pomislio sam da me jebeš xd
Ako slučajno prođe, svakom od tipstera koji su dali parove da se odužiš s po jednim tiketom!
I spasio sam se što sam ti rekao da precrtaš abasa, slepac opet 0 poena, haha.
a znas da sam u jednom momentu pomislio da stavim abasa a ne hikmana? xd
To bi bilo pogubno
brate koji je sad ovo kurac jebem ti bre sve necu da se kladim vise a u picku materinu
Đe gori?
I DAJTE NEKE NBA IGRAČE VREME JE POLAKO DRUGARI, SKAUZER DESI
jebem ti grina u pičku, čekam ga 10.5- stao na 10 poena i promaši zicer u zadnjem napadu, dobro je
dosao i printezis minus, bravo nikolase
a tačno sam znao da će kalates izduvati čim sam ga ja stavio na tiket, prvi put xd
i sad polno opsti sa mnom gospodin srbin pravoslavac 2 sata pred najradosniji praznik
šta još čekaš ps?
cekam da umrem da se ne nerviram vise eto sta cekam
doće teo brate, zaigraj malo i doći će veruj mi
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mag8fhE96c1qj6dh1o1_250.gif
onog drugog plesača kačimo kad teo da trojku za 18. poen
brt kunem ti se u najmilije da sam ustao i igrao kao ovaj pajser u gihtu zena me gledala ko debila ako ne dodje bolje da ti ne govorim sta ce biti
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Ja.
Meni tiket s igračima sjebao jankunas samo, ona druga dva aktivni još.
Minus Mačvan 6p imao, od toga 2 koša su bila iz nemogućih situacija, ali budimo pošteni onaj jedan koš ga izblokirao Kalina što je trebalo da bude koš ko mo tno, ali svejedno 9.5- ko iz pičke.
nema na čemu ;)
Kakvo je stanje sa kuponima?
hahahahha znam da si ti jebote, bravo coa
I pomislio sam da me jebeš xd
Ako slučajno prođe, svakom od tipstera koji su dali parove da se odužiš s po jednim tiketom!
I spasio sam se što sam ti rekao da precrtaš abasa, slepac opet 0 poena, haha.
a znas da sam u jednom momentu pomislio da stavim abasa a ne hikmana? xd
To bi bilo pogubno
brate koji je sad ovo kurac jebem ti bre sve necu da se kladim vise a u picku materinu
Đe gori?
I DAJTE NEKE NBA IGRAČE VREME JE POLAKO DRUGARI, SKAUZER DESI
jebem ti grina u pičku, čekam ga 10.5- stao na 10 poena i promaši zicer u zadnjem napadu, dobro je
dosao i printezis minus, bravo nikolase
a tačno sam znao da će kalates izduvati čim sam ga ja stavio na tiket, prvi put xd
i sad polno opsti sa mnom gospodin srbin pravoslavac 2 sata pred najradosniji praznik
šta još čekaš ps?
cekam da umrem da se ne nerviram vise eto sta cekam
doće teo brate, zaigraj malo i doći će veruj mi
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mag8fhE96c1qj6dh1o1_250.gif
onog drugog plesača kačimo kad teo da trojku za 18. poen
brt kunem ti se u najmilije da sam ustao i igrao kao ovaj pajser u gihtu zena me gledala ko debila ako ne dodje bolje da ti ne govorim sta ce biti