Кладионица

1. Ja.

Meni tiket s igračima sjebao jankunas samo, ona druga dva aktivni još.

2. Minus Mačvan 6p imao, od toga 2 koša su bila iz nemogućih situacija, ali budimo pošteni onaj jedan koš ga izblokirao Kalina što je trebalo da bude koš ko mo tno, ali svejedno 9.5- ko iz pičke.

3. Kakvo je stanje sa kuponima?

4. hahahahha znam da si ti jebote, bravo coa

5. I pomislio sam da me jebeš xd

Ako slučajno prođe, svakom od tipstera koji su dali parove da se odužiš s po jednim tiketom!

6. I spasio sam se što sam ti rekao da precrtaš abasa, slepac opet 0 poena, haha.

7. a znas da sam u jednom momentu pomislio da stavim abasa a ne hikmana? xd

8. To bi bilo pogubno

9. brate koji je sad ovo kurac jebem ti bre sve necu da se kladim vise a u picku materinu

10. Đe gori?

I DAJTE NEKE NBA IGRAČE VREME JE POLAKO DRUGARI, SKAUZER DESI

11. jebem ti grina u pičku, čekam ga 10.5- stao na 10 poena i promaši zicer u zadnjem napadu, dobro je

12. dosao i printezis minus, bravo nikolase

13. a tačno sam znao da će kalates izduvati čim sam ga ja stavio na tiket, prvi put xd

14. i sad polno opsti sa mnom gospodin srbin pravoslavac 2 sata pred najradosniji praznik

15. šta još čekaš ps?

16. cekam da umrem da se ne nerviram vise eto sta cekam

17. onog drugog plesača kačimo kad teo da trojku za 18. poen

18. brt kunem ti se u najmilije da sam ustao i igrao kao ovaj pajser u gihtu zena me gledala ko debila ako ne dodje bolje da ti ne govorim sta ce biti

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.