Кладионица

1. Ma mogu da plesem do sledeceg bozica kad se istripovao burazer da sutira 0:4 za tri pogledaj sta radi sada

2. не чекам ја Меелоша, ја сам своје пребринуо са Миланом Мачваном, али се прикључујем навијању и игрању плесића
    и благословио сам Милоша преко тевеа не знам колкли ефекат то има

3. а виш, ради ипак лоло

4. Čekaj da pitam još jednom koji mu je kurac, kad već deluje haha, alo teo, koji ti je kurac, daj još ta 4 poena ne jedi govna

5. Daj krsti ga jos jednom da bude ko gorstak xd

6. Samo ne sumnjaj u plesača ps i dolazi lagano. To je cela poenta priče.

7. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3126#post_3677810

Navijajte malo i za ovo usput, mada i nema neke potrebe, oba za sad idu, ali eto, čisto dok navijamo za tea.

8. A ne sumnjam ja al bih jos manje sumnjao kad bi teo u sledecem napadu dao 2p(vidis jos sam i skroman xd)

9. Pa šutni to bacanje konju, koji kurac džeksonu daješ alo

10. Pa sto dzekson koji kurac??

11. Jer je teodosić socijalista jebo ga staljin u pičku

12. ne psuj brate na praznik

13. ajde teo srbine pokazi da si bolji od ostalih

14. da sam igrao kurbanova brata prosao bih sada, samo kazem

15. hvala vam braco na podrsci ali nema od ovoga nista izgleda jbg

16. doduse produzetak bi bio jedna lepa stvar ili neka bacanja sada na kraju

17. Нека су благословени тикети ваши и пуне касе ваше. Да постанете богати и да то богатство са другима дијелите, јер богат није онај који има, нег је богат онај који дијели. Амин Теодосићу још коју тројку дај.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.