Кладионица

1. Od kad je ovo brt sa verdaskom je valjda trebao da igra

2. Pa otvori prve onlajn novine jeb'o te pas, svi pišu o božićnom čudu kako je novak iz praznog bazena na kosovu sa drvenim reketom u rukama uspeo da rastavi na molekule englesko-vatikansko-nato-cijinu mašinu napravljenu da pokori sav srbalj i sabije ga pod krušku. Na kosovu.

3. i meni bio neki trip da igra sa verdsakom.izgleda da je bilo to.
    od pre par sati ti je ovo sa marejem.

4. Pa mene neko zajebava

5. A protiv verdaska je juče napravio čudo badnje večeri i spasao 3-5 meč lopti i dobio nadljudskim naporom.

6. Pseto brt, jesi li ti siguran da si badnjak uneo u kuću i ubacio u šporet? xdd

7. Zajebavas li me? Pa koji kurac jbt

8. Ne citam onlan novine brt samo zurnal kupujem volim list da osetim

9. Jos sam se cudio zasto je tolka kvota na djokovica hahahahah joj majko stvarno je bozicno cudo

10. Haha singlirao si ga na 2.2 sa dve glave jer si mislio da igra sa verdaskom i ipak uzeo pare iako je ovaj igrao s marejem? xd

Edit:
    Hahah mogu da zamislim kako je išao tok misli: "uuu brate vidi ala su se sjebali ovi slepci iz kladionice vidi stavili na đokovića 2.2 protiv verdaska a verovatno su hteli 1.2 pa im se omaklo ahahahah mala udri tamo 20 'iljada na đokovića zauzeto".

11. HAHAHAAHHAAHHAHAAH PA NISAM JA DZABA SINOC ISAO U CRKVU NA LITURGIJU HAHAHAHAAHAH STA SE OVO IZDESAVALO BRE OCE NEKO NEKI TIKET DA MU ODIGRAM

12. Može, Ps, odigraj meni Žalgiris Zvezda dvojku, imam neki osećaj da će da dođe

13. Ne bre brate nego sam mislio da igra danas sa verdaskom kaze mi ortak 2,45 ti je na djovaka pala je kvota on ga vatao na preko 3 i vezao sa zvezdom i ja reko ljusni ga i meni za 50 vezi mi sa zvezdom 2-2 hahahaha to jebeni lajv bio cekaj da ga zaokruzim cuvaju kosovci no1e i s1mon svoje hahahhaa jaoj hvaljen i maxbet sto moze da se veze lajv i nelajv xdddd

14. Jos me zove sinoc kao evo ga mili ja reko ma ne radujem se dok sve ne dodje sto puta sam se sjebo tako i castim i sve pa kurcina

15. Ozbiljan sam lecki bre daj ako neko oce nesto

16. Ma zajebavam se, Ps, eto stvarno si i odigrao Zvezdu haha

17. odigraj meni pseto LOWRY plus ako dodje uzme sebi pare

18. Tebi ne bi odigrao da kazes 1,05 kvotu

19. Zajebavas nas ovuda

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.