Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja sam sručio sve u isaiju, pisao bih ti taj, ps, nego jbg sad. U sokeru ga drže na 27.5, na koliko ste ga vi hvatali?
ISaija -> ISus, Božić danas, slučajnost?
u mocartu je 26.5, ali nije hteli dva puta singl pa sam ga spojio sa Rouzom i Lowryem..
opet imam vise od 3 tiketa ne valja primio sam se ko majmun
http://image.prntscr.com/image/45e35ec83b6b417a94fda09bb612688f.png
samo snažno
BOMBA
Jokara zaigraj pls, sjebaće me žabar Galinari
portland odgodjen
Šomi, 'ajde odigraj onaj psetov tiket za 100 dinara, usraće ga da prođe, pomeraće mi dupe što mu nisam uplatio, ali džabe kad je stvarno sve otišlo na tomasa, a već me sad grize nešto, video si kako je na đoković zauzeto uzeo pare xd
Vratiće on sig, ja mu neko veče pisao neke tikete, on sutradan vratio i više nego što je bio dužan. Mada to je sto dinara, šta i da vraća, nego stavi ako imaš :)
nikad nikome nisam ostao duzan osim ako sam namerno tako hteo
cak sam ti rekao za sto kinti da mi uplatis cisto da imam nesto da pratim da se ne tresem jer sam kockar raspali ali neka vrv i nece doci pa svakako ne bih kupio deci pribor za skolu :(
jbg, porcingisa mi ne da, a detroit odgodjen zbog nevremena
da igram ove ostale?
ili daj još nekog
http://image.prntscr.com/image/0fc59e215cb640eba59785e1e98fbc54.png
eo odigrao ovo
odo spavam o/
jbg somi gledao sam onog crnca oprosti izvini znam da nikad necu biti tvoj covek koji te voli prijatelj je moj, moze i ovako ko ga jebe samo da imam nesto da pratim pusa mili :#
Šomi vidim udaraš mi kontru na Jokića
Ma to je psetov tiket, njega pljuj!
nikolase svi su mi dali po tip i pao sam na tvoj. tea sam od tebe prepisao doduse imao si hendikep da od tebe prepisem 2 cini mi se
a jokic ako je nesto rovit ili sta vec valjda ce igrati manje jebem ga bas eto to je neka moja logika bila streljajte me ja se kockam i dalje
Lažeš pseto! Dao sam ti Vestermana