Кладионица

1. Pu baksuze, oteraste mlađanog lava izijema a toliko porodica je prehranio sa hirurški preciznim NBA tipovima

2. pa trazio sam jos jednog a niko nije davao pa sam smatrao da si ti najsigurniji da od tebe uzmem jos jednog i vidim teo i kao eto ga. umesto agustina jbg stvarno je bio sigurica

3. al ne ljutim se brt samo da smo zdravo

4. Fala na ukazanom poverenju, Šomi je malo doprineo tvom padu.. Izjavio je da ga ima na 3 tiketa i da će garant da fejluje :D

5. Shomy23
    kako imam osećaj da će mi se teo posrati po faci, imam ga na tri tiketa

juče

6. Pojeo sam se gledajući Tea u onakvom izdanju, kao da sam ja pao tiket.. Baš šteta

7. a bas bi bilo lepo proci tiket taj neki kao zajednicki. odvojio bih od njega dva soma da opet svi posle gadjaju ili odigrao svima sta oce

8. Ovog puta ne laze poslusajte coveka, mada sad mogu i bekovi NO +, Holiday ?

Ubise ih sa svih strana uci ce izgleda i Holidej i Davis plus, ajde Patuljak mozes ti napraviti preokret sam sto da ne

Edit

Pro tips ^ xD

9. ajzea ce minus sto posto cim je meni prvi na tiketu xd

10. Inače, sjebo me mrtvi Porto na jednom finom tiketu.

11. Ja ubo 30k,ali sad kad vam napisem pricu,nahranite me govnima. Ustanem,proverim ove sto sam u kladzi igrao,nista. Palim na nalogu i vidim vec mi stoji tiket,pre nego sto sam se ulogovao,poslednji odigran,vidim sve doslo,ali ajde reko' da proverim za svaki slucaj,dobitak 22 soma. Udjem na nalog,vidim 30 i nesto hiljada reko do jaja jebo sam im mamu,pogledam dobitne tikete,nigde ovog sto mi se pojavio na pocetku. Bacim malo bolje pogled,a dole zuto mi stoji kvota(znaju ovi sto imaju nalog na sokeru), ja kliknem, a ono pise prihvati jebene izmene,nisam ni poslao tiket taj na 22k, leb ti jebem glupi!

Sve u svemu,nista od favorita mi nije doslo,sklepao neke gluposti kad mi prosao Arsenal na uzivo,malo od Nikolasa malo svoje,i eto dobitnog. Hvala Nikolase.

12. Pazite bag. Kliknem prihvati izmene,i odem u aktivne tikete,i stoji mi taj tiket,sve zeleno,ali nema dobitka na racunu. Jel se desavalo ovo nekome?

Edit: sve su zelene sem portlanda koji je odlozen,samo njega cekam plus. Nista mi nije jasn

13. Brate jesi uzo ti pare il ne? Nista te ne razumem.

14. Ni ja svega mi.

Prosao sam jedan regularno,ali ovaj za 22k ne znam kako su ga sad prebacili u aktivne kad aam pre 15 minuta potvrdio izmene na tiketu( a na tiketu pise odigran 07.01. u 21 i nesto). Mada mozda je vec bio u aktivnim jer je Portland odlozen za veceras, ali ja to nisam pogledao do malopre,samo me buni sve ovo sa izmenama jebenim jer ne mogu oni da ubace tiket u sistem dok ja ne odobrim ako se menja kvota ili nesto... spanska serija,svakako navijam za Portland i Detroit da izgrme

15. Nije odigran taj "prihvati promene kvota" majku im jebem u pičku kao da ja mogu da tražim veće kvote nego ko sirotinja šta mi udele, a taj je u aktivnim zato što portland pomeren za neko blisko buduće vreme xD ali stvarno ako ga odgode za mesec dana knjiže bez njega, ako pomere za danas (vrv jesu ne znam) onda aktivan i čeka se šta će tu biti.

Smara to prihvati promene kvota jer su uvek loše promene po igrača, ako smanje kvote onda jebeš mamu uzeli ti već deo dobitka, ako povećaju onda kuneš ne znaš da li da igraš što li povećavaju da nije neka provokacija!

16. Došli minusevi što sam prepisao od nikolasa, hvala ti gospodaru ove teme <3

17. Ps, sjebo te vestbruk za poen samo

18. Nikolase praštaj ne odigrah KAT plus (sad vidim da je došao minus) ali sam bio ubeđen da će doći...

Jbg, potvrdio sam Ajzea +, savetovao vam Vesbruka -, rekoh da sam plašljiv za Taunsa...

19. ahahahahaa ali kako me je sjebao vestbruk? sa 4 trojke pred kraj. sa vise od 8 metara. na 10 razlike. koje govedo vestbruk mamu li mu jebem

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.