U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
veceras igra plamli jel da?
сад сам хтео да напишем, али псето ме предухитрио, бвдлга, пусти им мејл нека ти провере у систему и рашчисте то, да будеш сигуран.
томас буразер, пратио сам до полувремена, био на 11, реко' тешко ово, и заспао. малопре се будим, видим 38, испоштовао максимално. сад ћу да затегнем овај предлог млатонијев, да препишем шомијеве играче, и италијани играју данас, и шпанци, биће пара!
Dosao je i lauri, chikagu je igra rondo raspadaju se na poziciji pleja
dajte bijele igrace
nemoj da se zalećeš preterano na ove moje, nisam nešto puno analizirao
štimac bi možda mogao da dodje minus protiv fenera, 13.5 granica
Jel uzeo neko lovu na thomasa i laurija?
Ja, mada sam ih imao na odvojenim tiketima (oba prošao xD) al džabe kad debilčina voli da ode da igra rulet i bukvalno kupim pare na igračima vraćam na ruletu..
Da se nisam gubio bio bih na 40% psetovog Zvezda - CSKA dobar, sa smešnim ulozima realno, ovako sam malo jače od 100e dobar ove godine, a bruka me kenjalo.
Vidite pa mi pomerite granicu na Mlatoni tips jebite se
ма нећу, шоми, исто као што си и ти ставио, 200, млатонија ћу да видим да испоштујем са 1500-2000 (без притиска, млатони, нећемо ставити сви заједно 200е па да те пљујемо ако сјебеш џд), и видећу још један фудбалски да напишем и то је то за данас, да не претерујемо, па да чекам опет неке изненадне изостанке на нба од скаузера, армина и изијема.
U pinbetu ovaj mlatonijev 12.5
Pa picka ti materina...
pricaj u svoje ime volino
изијем говно, извини папетмастер
дакле чекамо изостанке од скаузера, армина који је синоћ пребацио 38.5 лагано и од папетмастера.
немој ми псовати мајку на божић, псоваћеш ми је целе године после :(
a moram i ja uplatiti nesto na racuna danas al da ne peglem nista preko dana jer pojebem sve na zenske odbojke i tenis i neke arape debile pa se uvece tresem kad vidim da bacate ludnice a ja bez kurca krenuo u svatove
Lepo Dio, dobro je da je neko ispratio, meni nije dao Thomasa u singlu samo sa Laurijem sto je dobro, ali je lose sto su me na drugim bacili Malinari, West i ostali..opet u dobrom sam plusu ove god ali nikad dosta nije..
Nije to psovanje majke brt. Ne psujem ja majku nikome jbg
haha kakav izijem. Ne znam da li se secas kad je pricao da ce bobanu marjanovicu odseci glavu pa nista od toga nije bilo...
xaxax BOBAN 'LL CHOP YOUR HEAD OFF!
Poslednju kad su igrali protiv vizardsa kući.
I kad su u gostima svejedno je preterao bar 20, jebeno je velika granica na njega 26.5 ali ja kontam da jebiga nije baš da zid od 5 metara visine u vidu Wall-a (kapirate wall znači zid pa kao xD)
danas nba u 18, 20 i 21:30, očekujem da gospodin nikolas ispoštuje kako samo on zna i umije
ja se secam toga sa odsecanjem bobanove glave
pitacu izijema ili kaizena da mi nadju taj link ja to moram videti xd
sport klub prenosi samo milvoki wash jebem ih
al opet danas je poslastica prava mora se narokati tiketa makar za pracenje
danas cu da rokam svaki tiket samo jedna utakmica, max 2, jer logicno je nekako da hvatas tako, predvidjas u kom smeru ce da krene utakmica, ako ide minus na utakmici glupo je da juris 2 plusa igraca iz jednog tima, ako si siguran da jedan ide u plus, dobre sanse su da drugi ide u minus i tako da ne kenjam sad, gledam za filu bruklin pa stavljam
https://s23.postimg.org/sewfo8p8b/IMG_20170108_131238.jpg