Кладионица

1. Fila Bruklin, uh Embiid bi trebalo da ima prelak zadatak, velika je granica al ubacivao je i preko 30p, hteo sam Iljasovu al 17.5 a ispromasivao se proslu za tri poena 4/14 ne znma oce li mu trener dati da se tako ispucava al opet to je divljina zvana nba

2. sta mislite po evropi fudbal i hokej da se hvata manje golova svuda po ovoj hladnoci

3. opet pin bet nema nba igrace sta je ovo

4. Armine ostavio sam ti dobitan tiket na stolu a ti se praviš slep

5. bogdanovic 13,5 +
    embiid 21,5 +
    ilyasova samo na 17,5 + 2 igraca iz istog tima al ko ga jebe
    fila h2 prvo poluvreme

kvota 11

6. zasto fila arm sta sam propustio?

7. lpul 1&3+
    čelzi 1&4+
    roma gg3+
    lacio 1&3+
    totenhem 1&3+

8. Chelsea 0-2 3.6 kvota.

9. solidno igraju u posl vreme, a bruklin je kurcina standardna, klupa ih drzi nekako fazon plus koliko sam video kidise fila prvo poluvreme cak dobiju jake timove lagano pa ih posle stizu, manje meceva imala fila, sta znam sve mi vuce na to

10. koja kvota 2-2?

11. Ne mogu da nadjem taj koment ps,nema veze

armine darline i ja imam embiida i iljasovu al na 2 tiketa, stavio sam jos Furnier i Ibaku isto na po dva razl tiketa, igraju sa Lejkersima pa ono, mada tu moze pasti i kec, poceli su da igraju na nivou Partizana recimo xd

12. kvota 3, e nemoj sad da zatezes pa ja da se znojim posle, zaboravi sta sam rekao XD

i ja gledao furnijea dobar tip za vcrs ali otom potom sad idu ovi idemo redom xd

13. Juta sinoc igrala egal tekmu,Memfis igra kuci i odmorni su, ako misle da igraju plej of ovo moraju dobiti, dve ekipe sa slicnim stilom kosarke a jedna preumorna i igra b2b, pa ne znam ako ne dodje 1

14. Dajte neke fudbale ozbiljne

15. Bombas uzeo 700€, Zalgiris-Zvezda h1 +44 pre la ko

Sega posalica xD

16. Štimara 13.5 - protiv Fenera vrv poklon dana

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.