Spojio sam mlatonijevog skota sa šakićem, šakić igra 20 minuta u prvom poluvremenu, isterao lagano, sad čekamo skota, igraće on u drugom 15+ minuta sigurno.
Istripovao sam onda jos gledam listu i njega i plajsa i ne stavim ni jednog izijem govno cekao bi samo ovog skota, ovako videcemo dal sam baksuz ili baksuzcina
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ja sam bre ovde najveci baksuz keve mi treba da krijete od mene sta igrate
Ja sve rifresujem mislim zabagovalo nesto, al kurac stoji na 8 poena.
pa nije ni na parketu, tesko da moze da se promeni
ajde bre vracaj ga popusi mi kurac
da se nije povredio?
Spojio sam mlatonijevog skota sa šakićem, šakić igra 20 minuta u prvom poluvremenu, isterao lagano, sad čekamo skota, igraće on u drugom 15+ minuta sigurno.
Pa igrao je prvih 15 min sad je poluvreme sta hocete
Za kakvog ertela sam bio u pravu, ps, nisam ga pomenuo? xd
Pričao sam za tajusa samo da nonstop tovari efes otkad ih je napustio, ne znam šta radi danas.
шта је то, 3 лагана полагања
Istripovao sam onda jos gledam listu i njega i plajsa i ne stavim ni jednog izijem govno cekao bi samo ovog skota, ovako videcemo dal sam baksuz ili baksuzcina
Vidim će nam vraćaš pare ti maleru jedan
Dacu ti kurac a i to ako dodjes
Oborili na stimca 1.6 minus. Doduse ne pise ali su me pitali da pristanem dok su verifikovali..
Vukajlija
Ajde skotino! Kapirate? xd
Jebeni drenovac
ajde jebo vas drenovac, dajte neku loptu crncu
Sad ce posle tajmauta opet drenovac da opali gledaj sad
Ređana kremona 2. Kvota 6 u mocartu. Kao ta dva tima igraju u dovovoru nekom neam pojma.
Objavio neki lik sto ima stranicu na fb. Ispratio sam cisto sa 100 dindzi.
Eto dao je 2 sad ce kurac vise dati gledaj sad