Кладионица

1. a be mamo kude gu ja izvuko lelele bolje tatko da gu je izvukja

2. Izijem sprzio dolare u stranim kladionicama

3. teska srca ne pratim ovo

4. Džejms 26.5 -
    Hejvord 20.5 +
    Klivlend h2 (8.5)
    Juta h2 (-5.5)

5. Pa sta sad dapratim ja????

6. Dajte nesto da zategnem sa dve glave ajde

7. Nece dzejms hahahha verifikije i pita me dal ocu na 1,7 i ja kao ne i stavim soma i prodje odmah hahahaha koji cigani aj kazi sto dzejms imam jos jedan da mogu isti pa da prihvatim i na 1,7 ako znam da je to to

8. napisao sam gore kilogramu. Nije bas nesto sigurno jbg, al sve ukazuje na minus

9. Pap si igrao Memfis 1?
    Ja cekam njih i Furniera na ovom jednom triple, usao Pol manje -19,5 za pola kosa pa sam u igri

Vidim izijem opalio 2 na jazz :/

10. Pa.gde gore otac te jebo trazim ko lud daj kopirajmakar

11. Jel moze hjuston da dobije poluvreme a?

12. prosli put beverli na laurija, ariza na derozana, harden na kerola mislim da sam procitao negde, laure derozan harden u minus otisli, kerol dao oko 20, iako je palo 220 poena, ako sam dobro zapamtio od jutros eto

to je to, evo vec Kerol munuo 2 trojke, ako ne predje tih, koliko, 10,5p poslacu mu pismo sa antraxom

13. nisam ipak skauz. Poljuljao me izijem.
    Odigrao sam dzejmsa manje, gasola manje i klivlend 2

14. Ps guzi ih toronto za sad, gledam tekmu hjuston nista ne ubada

Edit

Ali sta je to za hardena koji moze da iznudi 10 slobodnjaka u minuti lool

15. Mislim da je to bolja varijanta nego juriti umormu jutu.

Ne znam kako se kaci printskrin sa fona da vidite kakav tiket mi je oborio onaj oto hari poter iz wash, neka luda zmijica, falilo mu 2p joj danas pakao

16. odes na imgur, aploudujes pa okacis link. Tako ja...

17. Isto ko sa kompa tko bi reko xd

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.