Кладионица

1. prvi put kad pređeš se, u redu je

drugi put si glupi Igudala

ja sam baš takvog čekala...

2. Ja igro hjuston cetvrtinu a u kurac

3. Hahahah koje razmontiravanje u zadnjoj cetvrtini jebem ti nebo

4. Ma u trecoj sta se desilo koji kurac, na pola cetvrtine tajmaut 20:9 za toronto vracam se pred kraj palo jos 50 poena fazon terajte se u kurac

Solidni rezultati veceras a ja pucam redom koji kurac radim jeveni sve pare u picku materinu

5. Lave, Kari i Furnije izgrmite!

6. Lekonj vas izjeba oko 40 sec pred kraj za koš, kakva smradina!! a nigde ga nije bilo celu četvrtinu i za 3 min ubacio 8 poena

7. Op op op to Furnije bratino moja, izašao si i ti

8. Bravo nikolas

Izjeba li nas lebron izjeba

9. Ja pao na Kazinsa,aliiii...

Onaj od juce sto sam cekao portlanda plus celu za 23k, granica 214.5.. odem u mocart i stavil na 219.5 minus za 11000 soma kao da probam u makaze da ih uhvatim. Dodje u plus posle dva peoduzetka,ali u Mocartu ne vazi produzetak,i prodjem oba tiketa :D :D

Nikolase macko,ti ih jebes na znanje a to najvise boli. :)

10. Pap si igrao Memfis 1?
    Ja cekam njih i Furniera na ovom jednom triple, usao Pol manje -19,5 za pola kosa pa sam u igri

Ovo uslo, al mogao sam lepo da ih zakucam da se na ovoj zmijici Lebron nije nalozio protiv mocnog Finiksa, al ajd nema veze..

11. Isprolazilo se fino sinoc vidim

Meni bi najsladje pare bile one u lajvu kvota 14 jbg da nije mrtvi real otisao u produzetak jebeni sa nekom andorom ne znam ni koji su ti u picku materinu vodili 5 pred kraj buducnost okrenula i fener okrenuo bas sam se smorio bio za taj tiket

12. Lol evo gledam ovo za Kazinsa, na koju foru nije mogao da natovari gsw i vocnog Zazu Paculiju nije mi jasno, zato te mentole sa granicama preko 28-30 i ne uzimam u obzir..ah da zato sam Lebrona odigrao manje na 26,5 kad sam mentol

13. Pa sve nas je izjebo lebron magija

14. Konačno i ja da pogodim nešto.

Mem-Utah 1
    PHX-CLE P2
    Villareal-Bar 2G1+
    Dragić +
    Rusell +
    Jefferson (olimpija) +

15. Samo lebrona padoh. Juce katastrofa dan. Da nisam posolio malo jace wasingtona i parkera sada bih vam pisao telegrafom jer bih morao da prodam telefon i komp.

16. Levo sam ja kad se naostrim da uzmem pare a desno je kladionica
    https://gifspace.net/image/8qwj.gif

17. Uzeli su ti celih 50 dinara. A ti njima 600 boli te kurac

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.