Onaj od juce sto sam cekao portlanda plus celu za 23k, granica 214.5.. odem u mocart i stavil na 219.5 minus za 11000 soma kao da probam u makaze da ih uhvatim. Dodje u plus posle dva peoduzetka,ali u Mocartu ne vazi produzetak,i prodjem oba tiketa :D :D
Nikolase macko,ti ih jebes na znanje a to najvise boli. :)
Meni bi najsladje pare bile one u lajvu kvota 14 jbg da nije mrtvi real otisao u produzetak jebeni sa nekom andorom ne znam ni koji su ti u picku materinu vodili 5 pred kraj buducnost okrenula i fener okrenuo bas sam se smorio bio za taj tiket
Lol evo gledam ovo za Kazinsa, na koju foru nije mogao da natovari gsw i vocnog Zazu Paculiju nije mi jasno, zato te mentole sa granicama preko 28-30 i ne uzimam u obzir..ah da zato sam Lebrona odigrao manje na 26,5 kad sam mentol
Samo lebrona padoh. Juce katastrofa dan. Da nisam posolio malo jace wasingtona i parkera sada bih vam pisao telegrafom jer bih morao da prodam telefon i komp.
prvi put kad pređeš se, u redu je
drugi put si glupi Igudala
ja sam baš takvog čekala...
Ahhaha
Ja igro hjuston cetvrtinu a u kurac
Doslo jebes mu mater
http://i.imgur.com/Zen89mJ.png
Hahahah koje razmontiravanje u zadnjoj cetvrtini jebem ti nebo
Ma u trecoj sta se desilo koji kurac, na pola cetvrtine tajmaut 20:9 za toronto vracam se pred kraj palo jos 50 poena fazon terajte se u kurac
Solidni rezultati veceras a ja pucam redom koji kurac radim jeveni sve pare u picku materinu
Lave, Kari i Furnije izgrmite!
Lekonj vas izjeba oko 40 sec pred kraj za koš, kakva smradina!! a nigde ga nije bilo celu četvrtinu i za 3 min ubacio 8 poena
Op op op to Furnije bratino moja, izašao si i ti
https://s23.postimg.org/y7v5jfh57/IMG_20170109_055131.jpg
Bravo nikolas
Izjeba li nas lebron izjeba
Ja pao na Kazinsa,aliiii...
Onaj od juce sto sam cekao portlanda plus celu za 23k, granica 214.5.. odem u mocart i stavil na 219.5 minus za 11000 soma kao da probam u makaze da ih uhvatim. Dodje u plus posle dva peoduzetka,ali u Mocartu ne vazi produzetak,i prodjem oba tiketa :D :D
Nikolase macko,ti ih jebes na znanje a to najvise boli. :)
Ja cekam njih i Furniera na ovom jednom triple, usao Pol manje -19,5 za pola kosa pa sam u igri
Ovo uslo, al mogao sam lepo da ih zakucam da se na ovoj zmijici Lebron nije nalozio protiv mocnog Finiksa, al ajd nema veze..
Isprolazilo se fino sinoc vidim
Meni bi najsladje pare bile one u lajvu kvota 14 jbg da nije mrtvi real otisao u produzetak jebeni sa nekom andorom ne znam ni koji su ti u picku materinu vodili 5 pred kraj buducnost okrenula i fener okrenuo bas sam se smorio bio za taj tiket
Lol evo gledam ovo za Kazinsa, na koju foru nije mogao da natovari gsw i vocnog Zazu Paculiju nije mi jasno, zato te mentole sa granicama preko 28-30 i ne uzimam u obzir..ah da zato sam Lebrona odigrao manje na 26,5 kad sam mentol
Pa sve nas je izjebo lebron magija
Konačno i ja da pogodim nešto.
Mem-Utah 1
PHX-CLE P2
Villareal-Bar 2G1+
Dragić +
Rusell +
Jefferson (olimpija) +
Samo lebrona padoh. Juce katastrofa dan. Da nisam posolio malo jace wasingtona i parkera sada bih vam pisao telegrafom jer bih morao da prodam telefon i komp.
Levo sam ja kad se naostrim da uzmem pare a desno je kladionica
https://gifspace.net/image/8qwj.gif
Uzeli su ti celih 50 dinara. A ti njima 600 boli te kurac