Кладионица

1. Thilmo ozbiljan kladioničar...

2. Nije to nista. Njegov ortak jos ozbiljniji

3. Prica se da je ortak od tilmovog ortaka stavio 500 kinti na tiket svi po nisu vikali eno ga on je taj

4. Ajmo braco zatezati nesto svrbe me pare na racunu

5. Kako uvek propustim kad bude grmljavina nba, zasto mi se to desava?

6. Au koja govna mocart moracu da ih odjebem iako je lojalnost moja osobina, ne da mi da odigram tiket jebeni u lajvu kad god hocu da odigram nesto sto ce doci samo ugasi kvotu i odjednom nema igre poena do poluvremena hahs koje cigansture ciganske pa jebacemo ih zato danas braco ako stavimo pluseve na dangubica, mitrovica, voltersa i ako bude u ponudi dobrica i zvezdu 2-2

7. E to ps i mene izludjuje

8. Pregovaram sa nekim likom na fb za dojavu. Haha

9. Trebalo bi jednom da budemo na tel vezi i krenemo da stavimo po stotku ja na minus ti na plus u isto vreme da vidim sta bi onda radili mamicu im lopovsku u usta jebem kladim se da bi meni spustili granicu a tebi digli tj da nije univerzalno promenjena granica za sve nego samo meni jer vide sta igram zato sto kad ja hocu vise poena a oni mi promene sa 80,5 na 81,5 da to urade samo meni jer se realno na utakmici nista nije desilo niko nije dao kos a i da je dao neko pomeri ga za 2 mamu ti jebem nisu ni bacanja pa da menja po 1 znaci samo krenu da se osiguraju jos malo da cu puci

10. Aj kazi mu da se nadje sa mnom da mi proda dojavu ako je u bg-u pls znas kako zelim da nalupam te mandrile sa dojavama

11. Hoces broj od njegovog "coveka za uplate"?

12. Sta ce mi broj jbt da ga zovem da mu dahcem u slusalicu? Kazi mu da ti je ovo prvi put i da si uplasen i da bi se sigurnije osecao da se licno nadjete da mu das pare, nesto kao zene kad treba prvi put da daju picke ta neka laz mejmunska

13. I evo tacno bi pao za pola kosa da sam prihvatio promenu granice jebem li im mamu u usta pedersku kao da lajv pustaju 5-10min kasnije pa znaju rezultat unapred eto jos pazi granica je 77,5 i kvota na plus 1,95 i onda kao dizu granicu pa nemojte me jebati valjda moze samo da padne granica onda pa da bude 1,8 koji kurac kao realnije postaje da padne vise od granice a i sa manjom granicom bilo realnije manje pa otici cu im u upravu tamo skakacu im po kicmama debilskim krsta mi

14. Arming je covek za uplate hahahaah

15. 4000 hiljade je dosta admir-skroman je
    http://i.imgur.com/j0TC5PC.png

16. Jako je ciganski lajv mozzartov. Bas se ovih dana intezivno kladim na lajv. Daju granicu na poene u cetvrtini i kvote 1.75-1.75 ili 1.65-1.90 jebeni lopovi. A koliko mi puta jednostavno ne dozvoli da stavim pare iz cista mira... Nista se ne desava na utakmici, kvote su tamo, a nece da primi uplatu...

17. Hahaja nisam se setio da ga potrazim

18. Kako da printujem ceo cet na fb?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.