Ja od muke otisao da spavam stavio sam sve sto sam imao na racunu oko 5700 na klivlend poluvreme kad sam video kako ih guzici juta u drugoj 1/4 samo sam zaklopio lap top i legao
Ja bio u ozbiljnoj igri za 110k,prosao sestoricu,i cekao na wilijamsa,dragica,kazinsa i harisa plus i durenta minus. Na poluvremenu vilijams 8, dragic 11,Kazins 16 cini mi se, durent 9, Haris usao fazon vec. I onda kanal. :) ali sam se bas ponadao u jednom trenutku iskren sa budem..
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Čekam još Tima za 5 soma
Bautista i Lopez nisu igrali
http://i.imgur.com/3ykPWxO.jpg
Osobna nikolase
Ja od muke otisao da spavam stavio sam sve sto sam imao na racunu oko 5700 na klivlend poluvreme kad sam video kako ih guzici juta u drugoj 1/4 samo sam zaklopio lap top i legao
Ja bio u ozbiljnoj igri za 110k,prosao sestoricu,i cekao na wilijamsa,dragica,kazinsa i harisa plus i durenta minus. Na poluvremenu vilijams 8, dragic 11,Kazins 16 cini mi se, durent 9, Haris usao fazon vec. I onda kanal. :) ali sam se bas ponadao u jednom trenutku iskren sa budem..
I sve tako, ne racunajuci ono pre 2 dana bacio sam 10soma, veceras ako ne ubodem nista dizem sve da racuna i mrs u 3 lepe
Otkucao sam kilometarski armin post i obrisao ga zajebi nema kukanja danas se zateze pa pukovnik ili pokojnik
Pa jel imas na racunu? Ako nemas uplaticu ti ja xD
Aj uplati mi
Aj kad dodjem doma, dog se putem pvt ako oces stvarno
Zategnucu par tiketa veceras ako nista ne dodje stvarno vise..
Ma kakav pvt evo dog smo se username mi je Dendza88 uplati mi dve glave
Aj probacu kasnije preko fona sam, vracas mi 3 plus kenjanje kod kurve free :D
Pa nisi pominjao nikakvo vracanje
Od cega da ti uplatim nisam prosao 2 tiketa u nedelju dana, cekaj onda da izgruvam veceras nesto
imate li nesto za prepodne
Nema jos ponude za nba, posle pinbeta poceo i mocart da jede govna
Scous jesi ti u mozzartu? Treba mi nesto..
Da,reci
Evo izbacena ponuda konacno
Aj prebaci fazon 10 dinara na kazino i reci mi hoce ti se pojaviti tamo (ako se ne pojavi i dalje mozes da ih vratis samo sto pise 0,00)
Brate preko fona sam jedva otvara, aj probacu