Кладионица

1. hahahhaha lebrone majku ti jebem

2. ispusio sam kurac na klivlend cetvrtina kvota preko 2 jer je lebron govedo dobio 2+1 i tehnicku gresku usput magarac. bacanje je naravno promasio a ovaj slepac jutin ga dao i 29:29

3. Mi smo prokleti, nikad dosta, evo ja reko' da "probam" toronto, kvpta iznad 4, kao ja osećam da je kec, niti znam kakav je tok utakmice ni ko kako stoji s šutom, faulovima, naletom, ništa, debil, bataljujem za večeras.

4. #wethenorth
    Derozan i lauri predoktori maleni

5. Sta rade majku im ludu kakvu klupu za trojke imaju

6. Ajd sad ti odseci Marijanoviću glavu...

7. Hahah al tačno gledam kako brat pseto gubi strpljenje. Prvo igrao tekme notnalno, pa počeo lajv a sad cepa samo prve četvrtine. Xd

8. Odigram za 200din plamlija, durenta, bogdanovića, kembu, lenarda i umesto tu da stanem, malo mi 4000 nego stavi i Bila Miloše konjino, i to gledam njega ili vola i naravno izaberem pogrešnog, crnci jebeni

9. Zakla me klivlend. Na racunu imam 0

10. U ovoj godini resio sam da jebem jako i do samog kraja. Na drugom padnem Kazinsa,jebem ga u dupe celavo... danas jaka dvojka Liverpul, zacinjen spanskim kupom.

http://i.imgur.com/JRIVlll.png

11. Jao Gortate volino :/

Izbegnem Tomasa na kraju, stavim Dramonda manje i ovaj ne moze da ubaci jos 2p, sranje..

Bravo blajvaga

12. Bravo bvdlga! Drugu noc za redom padam zmiju na po jednoj utakmici i padam dzejmsa minus jer "mora nekad stati" al ne odustaje lik haha

13. I mene isto, nanizao 8 igrača i lažni kralj me srušio.. kakvo đubre iz Akrona

14. Bravo Bvdlga, odličan tiket :)

15. To izijeme mađijo

izijem flips
    milwoki h2
    atlanta h2

pre 9 sati

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.