Кладионица

1. zajadi zajdi zajdi pomraci se

2. Kaba 10.5+
    Marković 10.5+
    Džening 11.5+
    Milosavljević 13.5+
    Džejms 12.5+

3. Каква глупа правила имају ови из макбета, не могу нигде да уплатим, моје уплатно место затворено, а не може одмах да ми промени, него ће то ујутру да промене програмери јер је сарадничко уплатно место во имја оца

4. zar nije u maksbetu fora da uplacujes svuda, a samo na jednom mestu mozes da dizes pare?

5. Ma kakav kurac maksbet, pa sutra ćeš hteti da gađaš H1 i - na zvezdu i možda da spojiš to sa bogdanom +, i reći će kurac, ne može. Pusti ti to što imaju tri igrača sa povoljnijom granicom, isto k'o mocart, ne vredi brt.

6. Каже да можеш да уплаћујеш у свим локалима који нису сараднички, под условом да је твој локал исто несараднички. А ако си у сарадничком, онда можеш само у том. Хаха. А моје и старо и ново су сараднички јебали их сарадници

7. александаркг

Ma kakav kurac maksbet, pa sutra ćeš hteti da gađaš H1 i - na zvezdu i možda da spojiš to sa bogdanom +, i reći će kurac, ne može. Pusti ti to što imaju tri igrača sa povoljnijom granicom, isto k'o mocart, ne vredi brt.

Заборавио сам на ово, видео сам да је Николас написао да је Максбет најбољи за кошарку и слепо сам му поверовао...

8. soker najbolji za basket, nema tu sta, jes da su postali gomna zbog granica nekih, ali im nema ravnih, to je samo neko moje misljenje

9. Stvarno su malo počeli da jedu govna s granicama u sokeru, ali gađamo minuse i bole nas kurci xd

Definitivno su najbolji za basket sam (mimo granica na igrače) nema tu šta.

10. Jel ispratio neko nikolasa?

11. Somi koji su ovi dzening i dzejms i kako ih naci?

12. dzening lokomotiva, dzejms cedevita

hteo sam butrajta, ali brt 18.5 granica u sokeru

13. Maxbet šije Sokera za poene igrača, skokove i asistencije .. jedino to ograničenje da ne može da se poveže igrač i utakmica je minus

14. Pa necu onda u maxbet najcesce se tako kladim jbg

15. Ovih somijevih nema u raspalom mocartu hahaha

16. Aj da su neki anonimusi ali jebote Dzeninga da ne stavis...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.