NECE IGRATI LAVINE NECE IGRAT LAVINE!!
Pa sta onda plusevi na viginsa i taunsa jel? Jer mislim da levin ne utice bas na rezultat...
Daj predloge onda, izijem!
Brzo, da izgrmimo dok ne odreaguju. I daj granice uz predloge.
pa wigins brate
Na koliko je vigins, 23-24.5?
Pa daubtful je jbg, sad cu ja da ishakerisem to
23.5
Zach LaVine (hip) still unlikely Wednesday, but will test hip out in pregame to see if he can go.
Doubtful je najveća sranjčuga uvek. Ali može Vigins plus u svakom sl.
Znaci vigins+plamli+adams
Mada adams ide na gasola
Hocu da odigram + prvu cetvrtinu i kad sam kliknuo da uplatim pita me da prihvatim promenu granice sa 42.5 na 43.5 reko ok.
http://image.prntscr.com/image/2569def720f34f658955e501ecee701a.png pa ja ne znam kako je ovo vise moguce....
Pa slepcine rekao sam ti da to namerno rade
Harden 30.5 + Vestbruk 31.5 - Vigins 23.5 + Gortat 11.5 + Vol 22.5 -
Uh, papet...
Čekaću još informacija oko lavina, pa ako ga nema definitivno zatezaće se vigins.
Jesi ovo nalupao coa aj kazi mi resio sam danas da ne bacam pare na sve zivo i usao sam.samo 1200 za sada
Ma nalupetao, vol došao juče protiv bostona pa kao danas neće, gortata isto tako kontru lupam, vestbruk ide na solidno defanzivni memfis, harden sipa i ne misli ovih dana, juče 40 strpao, a vigins zbog lavina je li. Lupetanje uglavnom.
trebalo bi konli da pokida
zasto?
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
NECE IGRATI LAVINE NECE IGRAT LAVINE!!
Pa sta onda plusevi na viginsa i taunsa jel? Jer mislim da levin ne utice bas na rezultat...
Daj predloge onda, izijem!
Brzo, da izgrmimo dok ne odreaguju. I daj granice uz predloge.
pa wigins brate
Na koliko je vigins, 23-24.5?
Pa daubtful je jbg, sad cu ja da ishakerisem to
23.5
Zach LaVine (hip) still unlikely Wednesday, but will test hip out in pregame to see if he can go.
Doubtful je najveća sranjčuga uvek. Ali može Vigins plus u svakom sl.
Znaci vigins+plamli+adams
Mada adams ide na gasola
Hocu da odigram + prvu cetvrtinu i kad sam kliknuo da uplatim pita me da prihvatim promenu granice sa 42.5 na 43.5 reko ok.
http://image.prntscr.com/image/2569def720f34f658955e501ecee701a.png
pa ja ne znam kako je ovo vise moguce....
Pa slepcine rekao sam ti da to namerno rade
Harden 30.5 +
Vestbruk 31.5 -
Vigins 23.5 +
Gortat 11.5 +
Vol 22.5 -
Uh, papet...
Čekaću još informacija oko lavina, pa ako ga nema definitivno zatezaće se vigins.
Jesi ovo nalupao coa aj kazi mi resio sam danas da ne bacam pare na sve zivo i usao sam.samo 1200 za sada
Ma nalupetao, vol došao juče protiv bostona pa kao danas neće, gortata isto tako kontru lupam, vestbruk ide na solidno defanzivni memfis, harden sipa i ne misli ovih dana, juče 40 strpao, a vigins zbog lavina je li. Lupetanje uglavnom.
trebalo bi konli da pokida
zasto?