Кладионица

1. Već su digli na 15.5 pička im materina, uplatio sam svakako, vezao ga s viginsom na 23.5.

2. mozda moze gordon...ali gledam da su LAC na 10.5 hendikep, ako ne bude peyton igrao onda je Pol verovatno +

3. Sad nema Ibake, trebalo bi Deandre da ima njegovih 12p a?

Napravicu neki dubl sa njim i Wallom, igra protiv patuljka koji vele igra ocajno odbranu..

4. hmmm videcemo ko sve nece igrati..

deluje mi kao da ce filadelfija da prcne njujork pogotovo ovo sto se dogadja sa rouzom, entonija jebe rame, ovi imaju hot streak dobili su zadnjih 3 od 4

5. Upravo, imam na nekom sa manjim ulogom Filu 1 i Rouza manje, cujem da je napravio neko sranje u ekipi i da nece mozda ni igrati, sad za Entonijevo rame se prica nedelju dana pa je natrpao Milovoki i uradio bi to Pelikansima da nije dobio iskljucenje, dao je 18p za 20tak min..

6. The last time LaVine missed a game, Bjelica started and played 40.7 minutes.

7. nek je sa srećom, stojke brate ;-D

8. Ono što sam vam kačio jutros za burazera, i one četiri koje je čekao (pisao sam vam) favorit daje 2-3, olimpijakos bio odložen, juve, barsa, psž ušli, bila kvota 10 na te tri, to sam ispratio, ala otima buraz jebe im mamicu, prepisujem ga svaki dan od sutra dok je u elementu.

9. Daj opet tiket ili napiši šta igra nešto pretrčavao kad sam čitao.

10. Favorit daje 2-3 gola, a tiket sam kačio jutros, pre 3-4 strane maks. Sutra ujutru ću ovo sad što je zabo, i počinjemo da prepisujemo, nema tu šta xd

11. Ispade vrhunska igra, a kvote prebijaju, danas kvote na barsu, psž i juve da daju 2-3 sve iznad dva. Lepota.

12. Hahaha to. Al me interesuje sistem igra ili sam nešto prespojio ili tiket običan fiks?
    Ako je sistem koji, kakav, ako je SVE U GLAVU onda ćemo samo da ćutimo i prepisujemo xD

13. Sistem samo, na soma - soma i po gađa, pa sad koliko sam ja uspeo da rastumačim, 6+7+8/8 uglavnom.

14. са колико си испратио то, цоа?

15. opaa

Amir Johnson PF BOS is OUT Wednesday vs WAS - ankle

16. Daj odmah savet, h2 na vašington i koji igrač bostona sad? Brzo samo pls

Edit: Sa 300, stec, kao pička najgora, mislio nemoguće da zabode tri tiketa odigrana u jednom danu, a i sam mi je rekao da zategnem sa hiljadu i da će da nadoknadi ako omane, a ja kao ma neka...

17. Izijem, horford/krauder ili moris s druge strane?

18. mozda moris mamu mu jebem

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.