Кладионица

1. svi pg-ov kidaju protiv westbruka koji bukvalno ne igra odbranu cele sezone, gasol ce biti malo zatvoreniji od starne adams mozda i kantera kad bude igrao 4.5 je hendikep tako da ce biti priblizna utakmica

2. Somi jebo te kaba u dupe leskovacko samo sam dvojicu uzeo od tebe(markovic mozda i dodje)

3. brt, tek je 13. minut...

4. A on ima tek 0 poena xd

5. Hej jel nikolas tu? Samo da mu kazem da imam informaciju da su se zenit i ritas dogovorili da u trecoj cet sutiraju samo zmurecki xd

6. A kad pominjete to prebacivanje para. To moze sa naloga na nalog il kako?

7. I ne ismijavajte me ako glup ispao sam.

8. Kakav dan danas. Sve jebeno sve uz kurac dolazi

9. Jebem ti i kladionicu i sve u pičku

10. Evo i jebeni ulm sam prepisao, vode celu utakmicu i popuse u poslednjoj cetvrtini. Jos pocnu na smanjuju zaostatak pred sam kraj i tu malo da me prcaju...

11. Pseto jel ti moram reci da je Zenit pao za 2 poena?

12. tulson, kampaco, logan, zagorac minusevi, prva trojica prosli, zagorac samo 5 za sad i naravno dodam i mrtvog kevina džonsa 14.5- i on stane tačno na 15 poena jebenih

13. Pseto baksuze, u 3.četvrtini su ubacili 32 poena a u poslednjoj 52 i na kraju mi falio koš za prolaz

14. IBAKA DOLE OTAC IBAKIN STANE DOLANC

Serge Ibaka, who has a sore right shoulder, did not participate in the Magic's shootaround. The team is listing him as "questionable."

15. upravo sam hteo da napisem ovo, granica na vucevica je 13.5 ako SAD ne predje definitivno vise tiket u zivotu necu odigrati, eto, veceras in ili out of mozzart vucevicu na tebi je zemljace

16. opa mozda ni Peyton ne bude igrao

17. 'ajde okačite kad to bude definitivno, sa sve granicama, na vučevića 14.5 u sokeru, igrao bih ako ibake sigurno nema.

18. pa pise na espn, jedino da zavirim u svlacionicu medzika..

ja cu na jednom probati vucka na drugom furniera, 17,5+, inace se vrti oko te granice sad bez Ibake..ne znam vredi li sad Gordon 13.5+ izijeme pomozi

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.