Кладионица

1. сокер змија:

N. Melli-BRO Uk. Poena |+| (12.5) 1.75
    K. Langford-UNK Uk. Poena |+| (24.5) 1.85
    E. Udoh-FNB Uk. Poena |-| (13.5 ) 1.85
    K. Birch-OLY Uk. Poena |+| (7.5) 1.75
    A. Tomic-FCB Uk. Poena |-| (11.5) 1.85
    S. Larkin-BAS Uk. Poena |-| (13.5) 1.95
    M. Bjelica-CZV Uk. Poena |-| (8.5) .85

2. M. Bjelica-CZV Uk. Poena |-| (8.5) .85

Pratim sa 20 maraka.

3. Nemojte milka izjebace veselog kao konjinu bezrepu

4. Koga onda. Bogdanovica minus?

5. ма шта немојте, све иде ка минусу, јудо и весели, утакмица на мали број поена, томпсон који ће му украсти који минут, кузмић који ће морати да игра 25+ због јудоа, минус минус минус

6. Ispoštovan si Aco. Čeka se veliki mag i poznavalac Evrolige gosn Šomi da napravi poslasticu sa nekim asistencijama i skokovima

http://i.imgur.com/6mNuihK.png

7. а богдана имам минус само на једном тикету, можда и на два, није он за зајебанцију на 12.5, још кад игра против звезде, зна се колика је ту љубав. а бранчилу рођендан, напио се синоћ као буља сиг и вечерас ће да мрцвари у одбрани мало, џенкинс "два брза фаула и излазим после 5 минута прве четвртине" не може ту пуно, ево не знам.

8. Uh uh kako preljepi tiketi.

Ja ću izbaciti tek oko 4, pola 5, nema šanse ranije o/

9. Ja ne znam kako ste od pluseva na Vucevica i Viginsa dosli do dvojki na Klivlend i Hjuston?
    Ono, verovatno bih i ja rekao pa realno su te dvojke, al čemu kad smo lepo rekli ovu dvojicu.

Srećom nisam video da ste navalili s tim, nijesam ispratio :))))

Lepih tiketa okačili ste, svoj sud daću za jedno sat, imam dobar osećaj za filing danas.

10. ма шта немојте, све иде ка минусу, јудо и весели, утакмица на мали број поена, томпсон који ће му украсти који минут, кузмић који ће морати да игра 25+ због јудоа, минус минус минус

izvlacice veselog napolje da proba da ga pretrci ili da opali koju trojku, a nadam se i da nece igrati na 5 da ce tompson odraditi nesto i igrati 10min(protiv mege 7) taman kuzmara 25+ i mitrovic 4min

a za ovo drugo se samo nadam jbg, da sam ja trener to bi sigurno odradio

11. Pa sta je to veselom problem
    Cim lik moze da preuzima sve pozicije od 1 do 5 moze i da se sacuva pretrcavanja milkozode

12. Ценим да ће на Богдану да се ротирају Бранко и Дангубић. Иначе, јесте приметили да се Богдан канда нагрувао мало.

13. milko igra glavom a veseli je volina.

edit: pa to laki, zato i cenim minus. da je u top formi mogao bi on da ih prejebe naravno a ovako sumnjam.

14. spustili pederi granicu za zvezu NE PRIHVATAM MRS LOPOVI U PICKU MATERINU

15. a sto gruvate minuse na judoa moze li se znati?

16. 1.7 na Fener hahahaha posrale se pičke!

17. realno mnogo mala kvota na 1 i - jos spustili granicu poena pa da stavite 112,5 najbolje govna smrdljiva

18. Zizis 8.5-
    Volters 7.5-
    Anderson 12.5-
    Navaro 7.5-
    Hanga 9.5-

---------------------------------------------

Džonson 7.5+
    Nanali 6.5+
    Grin 11.5+
    Klajburn skokovi 5.5+
    Strelnieks asistencije 3.5+
    Dženkins asistencije 2.5+

19. Somi igra minuseve?? Hmmm

20. томић 11.5 -
    датоме 10.5 +
    ленгфорд 24.5 +
    мели 12.5 +
    јудо 13.5 -
    богдан 12.5 -
    ларкин 13.5 -
    тајс 9.5 -
    параховски 11.5 +

на овоме сам засновао све тикете, очекујем бар 6 од 9 да прође.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.