Momak divlja, Doguž toliko histeriše sa C da je doveo malog Žižića u pola sezone i dao mu sadodmasad minute (nije kao Dejo majstor, polako uvodi u sistem crnje), kontam da bi mogao komotno da prepiša 9 jebenih poena.
Шоми, ако ставиш Меџик у средину његовог имена добијеш Орландо Меџик, НБА тим и Меџик Џонсон, којег многи сматрају за најбољег плеја у историји. Пребациће.
U mozzartu bogdan 11.5
Srećan minus na Bogdana svima koji slave pa i meni.
Цз 1 и +
Симон +
Гудура +
Бјелица -
квота на веселог + скокови 1,55 хахах матер вам јебем
Igraj minus boli te kurac
Ja igrao Veselog skokove nabijem ga i Jovica asistencije. I simona uvek.
Izgrmeo sam u ove ''zvezde'' svih ekipa, ali evo vec sad Uniks jebe mame meni.
Iz Zvezde igram Simona, Bjelicu i Guduru plus, Voltersa i Djenku minus, Nunali i Veseli plus.
играо сам ово, две веће и једна мања квота
http://image.prntscr.com/image/b5062a5e0e4d44538b8ee8679072b9c6.png
Haha što ste svi navalili na tog Nanelija ko je taj momak? xD
Nemam pojma ali kad god sam ulazio da vidim Fener poene, imao je 10. :D
Ma ja to zbog pojedinih koji su imali sumnju u moj sud prošlo kolo :)
Kilograme prepisao sam onog Melija od tebe. Sjajno mu ide za sada... 4 cela poena. Samo da znas KOLAC TI JE SPREMLJEN.
Je l od višnje? Xexe
Što niko nije pominjao Vojtmana?
Momak divlja, Doguž toliko histeriše sa C da je doveo malog Žižića u pola sezone i dao mu sadodmasad minute (nije kao Dejo majstor, polako uvodi u sistem crnje), kontam da bi mogao komotno da prepiša 9 jebenih poena.
Ortak ojebao.
http://imgur.com/a/drbkM
Lengford i Papakuracpalac rokaju,to je bitno. Jebacu sokeroa samo da se naguzi
Idupičkumaterinu ja ovde pravim kvotu 6 za 1000 dinara uloga burazer iz pičke uzme 100k pa jebemti život
I KO MI JE USRO BUBOU JEL POVREĐEN STVARNO LIK JE ŽIVOTINJA I PLAMLI MEĐU CRNCIMA EVROLIGE SIG
Ja igrao nanalija minus xd
Meli jede govna, ali popraviće se nadam se u trećoj sad.
jao kako ce mi dzonson oterati kurcinelu, osecam
Popraviće se kurac malo, maši kad je sam kao duh, jebem li mu mamicu ja, bar tri tiketa mi ruši.
Шоми, ако ставиш Меџик у средину његовог имена добијеш Орландо Меџик, НБА тим и Меџик Џонсон, којег многи сматрају за најбољег плеја у историји. Пребациће.
Мада је питање да ли ће цео Уникс дати више од седам до краја утакмице.